Real Madrid mod Levante i La Liga runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Real Madrid skal teste formen af mod Levante den kommende torsdag, når de mødes i La Liga på Estadio Santiago Bernabeu. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Real Madrid indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 81 point efter 35 kampe. På de 35 runder Levante har afviklet, har de indsamlet 29 point og ligger nummer 19 i stillingen.

Levante vil være super fokuserede på point mod førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på torsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Levante kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Levante.

 • Real Madrid har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Levante scorede i deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Levante i 20 af de seneste 22 udekampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Levante har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 5 udekampe i træk Levante har spillet, har begge hold scoret
 • Levante scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
 • Real Madrid har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Levante
 • Real Madrid har scorede i 17 af de senest 18 kampe mod Levante
 • I 8 af de seneste 10 kampe Real Madrid har spillet mod Levante har begge hold scoret
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Real Madrid har spillet mod Levante har begge hold scoret
 • I 7 ud af 9 seneste Real Madrid hjemmekampe mod Levante var antallet af mål over 2.5

Form Real Madrid mod Levante

Real Madrid inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Real Madrid først at banke Espanyol med 4-0. Herefter nedlagde de også Manchester City med 2-1, inden stimen stoppede mod Atletico Madrid, der vandt en 1-0 sejr.

Levante fortsætter pointhøsten.

Levante har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-3 mod Sevilla, hvorefter de opnåede 1-1 mod Valencia. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Real Sociedad.

Real Madrid v Levante Indbyrdes historik

Sidste gang Real Madrid spillede imod Levante var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Ciudad de Valencia sluttede 3-3. Real Madrid går ind til opgøret med en historik mod Levante, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Madrid og Levante. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Madrid og Levante hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Estadio Santiago Bernabeu i vente.

Real Madrid mod Levante – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Karim Benzema viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Real Madrid bør bringe ham i spil mod Levante. Sidstnævnte ankommer med Jose Luis Morales, der stod for 5 mål i de seneste seks kampe.