Real Madrid mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City svinger forbi Estadio Santiago Bernabeu på tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens semifinale mod Real Madrid.

Real Madrid ankommer til denne kamp efter to sejre og en 4-0 samlet score mod Chelsea i kvartfinalen.

Manchester City nøjedes med uafgjort i returkampen mod Bayern München i kvartfinalen, hvilket var nok til at bringe dem videre. En sejr i den første kamp sikrede, at den videre kvalifikation kom i hus via en samlet score på 4-1.

Efter at have formået at besejre Bayern München i forrige runde, er Manchester City blevet udnævnt som favoritter af bookmakerne til at vinde denne første kamp på Estadio Santiago Bernabeu. Mod Real Madrid ser det dog ud til at være et lige opgør på papiret, men hjemmeholdet kan let vise sig at være for stærkt for Manchester City. I det mindste med et godt tændt publikum bag sig den kommende tirsdag.

Real Madrid v Manchester City statistik og historik

Ifølge bookmakerne er Manchester City favoritter til sejren. Et væddemål på Manchester City giver dig netop nu 2.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 48% chance for at slå Real Madrid. Ønsker du at placere dine indsatser på Real Madrid, kan de spilles til 3.10 på oddset.

Real Madrid har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende tirsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Manchester City udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også fire scoringer, eller et snit på 0.4 pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

 • Real Madrid scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
 • Real Madrid har i vandt 5 af de seneste 6 kampe ikke indkasseret et mål
 • Real Madrid scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • Real Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
 • Real Madrid har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City har ikke tabt deres seneste 15 kampe
 • Manchester City scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
 • Manchester City var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
 • Manchester City vandt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Manchester City var i vandt 9 af deres seneste 11 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • I de seneste 4 kampe i træk Real Madrid har spillet mod Manchester City har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Real Madrid kampe mod Manchester City var summen af mål over 2.5
 • Real Madrid var i tabte 3 af de seneste 4 kampe mod Manchester City involveret i opgør, hvor begge hold scorede
 • Real Madrid har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Manchester City
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Real Madrid har spillet mod Manchester City har begge hold scoret

Odds til kampen mellem Real Madrid og Manchester City leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Real Madrid (3.10) | Uafgjort (3.75) | Manchester City (2.10)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.20) | Over 2.5 (1.67)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Real Madrid vs Manchester City – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Manchester City.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid den kommende tirsdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på tirsdag møder Real Madrid. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Santiago Bernabeu.

Lineup Real Madrid vs Manchester City

Form Real Madrid mod Manchester City

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Almeria med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Real Sociedad. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Osasuna.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fulham nedlagt 1-2, hvorpå West Ham blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Leeds, der blev slået med 2-1.

Real Madrid mod Manchester City – indbyrdes historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 3.10, mens bedste odds på uafgjort er 3.75. Endelig kaster en udesejr til Manchester City 2.10 af sig på oddset.

Real Madrid var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. Real Madrid er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio Santiago Bernabeu. Gæsterne stod for kampens første scoring i ni af deres seneste 10 udekampe.

Real Madrid mod Manchester City – Hold øje med…

Karim Benzema har fire mål i seks Champions League kampe for Real Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Braut Haaland, der har banket syv mål ind i Champions League.