Real Madrid sænker Sociedad i hovedstaden

Real Madrid byder velkommen til Real Sociedad i La Liga på mandag på Alfredo Di Stefano. Real Madrid indtager pladsen som nummer 3 i La Liga med 52 point efter 24 kampe. Real Sociedad er 11 point bagefter som nummer 5 for 24 kampe.

Real Madrid udvider sejrsstimen.

Real Madrid går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I deres seneste tre kampe tilspillede Real Madrid sig en en 2-0 sejr over Valencia, før de vandt en 1-0 sejr mod Real Valladolid for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Atalanta i Champions League .

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Real Madrid og deres form hjemme på eget græs, som har givet 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Real Sociedad udvider sejrsstimen.

Real Sociedad går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 3 sejre i de seneste 6 kampe. Real Sociedad blev fik tæsk af Manchester United i et 4-0 nederlag i Europa League, hvorefter de vandt en 4-0 sejr mod Deportivo Alaves, inden de spillede 0-0 mod Manchester United i Europa League i deres foregående tre kampe.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Real Sociedad vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Real Madrid vs Real Sociedad h2h

Hverken Real Madrid eller Real Sociedad formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Real Madrid haft godt styr på Real Sociedad igennem et par sæsoner med en 7-1-2 fordel i La Liga inden deres kommende møde.

  • Real Madrid har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Real Madrid har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 21 af 23 kampe.
  • Real Sociedad har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Real Sociedad er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Real Sociedad har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Real Sociedad kampe var antal mål OVER 3.5.