Real Madrid mod Real Valladolid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Valladolid gæster Estadio Santiago Bernabeu på søndag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Real Madrid.

Real Madrid går ind til runde 27 som nummer 2 i La Liga tabellen med 56 point på kontoen. Med 26 runder bag dem har Real Valladolid samlet 28 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Real Madrid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv fem mål. Det er 0.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

Real Valladolid vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Real Madrid har vundet 17 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 16 kampe i træk på Estadio Santiago Bernabeu uden nederlag.

Real Valladolid har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt 14 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Real Valladolid.

  • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 3 af Real Madrid’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Real Madrid scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • 22 af Real Valladolid’s seneste 24 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Real Valladolid’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Real Valladolid har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Real Valladolid var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Real Madrid mod Real Valladolid

I deres seneste tre kampe formåede Real Madrid først at banke Espanyol med 3-1. Herefter nedlagde de også Liverpool med 1-0, inden stimen stoppede mod Barcelona, der vandt en 2-1 sejr. Real Madrid præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Valladolid i øjeblikket. Mod Espanyol satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Elche. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Athletic Bilbao. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

Real Madrid udviste meget lidt nåde i deres seneste otte kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 24 point og otte sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 21 mål og indkasserede fire. Intet andet hold i La Liga har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks. Real Valladolid opnåede to sejre og syv point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind.

Real Madrid vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Real Valladolid.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er alle ude af truppen, som Real Madrid tager imod Real Valladolid med på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Sergio Escudero og Anuar bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Valladolid, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Real Madrid sikrede sig alle tre point i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe mod Real Valladolid. Real Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Real Valladolid. Real Madrid har generelt overtaget mod Real Valladolid,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.20.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Madrid og Real Valladolid blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Real Valladolid og Real Madrid.

Real Madrid mod Real Valladolid Spiltips

Marco Asensio har tre mål i seks La Liga kampe for Real Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Real Valladolid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Cyle Larin, der har banket tre mål ind i La Liga.

Real Madrid var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Real Valladolid sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. Real Madrid satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 La Liga kampe. Gæsterne fra Real Valladolid vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Real Madrid har et gennemsnit på 2.1 mål i de opgør, har Real Valladolid et snit på 0.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Real Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Real Valladolid spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.