Real Madrid skal rejse sig mod Sevilla i La Liga

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Real Madrid får besøg af Sevilla i Alfredo Di Stefano. Der er kick off til kampen søndag den 9. kl. 21:00 på Alfredo Di Stefano. Real Madrid ligger nummer 2 i stillingen med 74 point efter 34 kampe. 4 point bagefter efter 34 kampe finder man Sevilla på en placering som nummer 4.

Såvel Real Madrid som Sevilla har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af La Liga.

Real Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Real Madrid, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Real Madrid sluttede med en 1-1 uafgjort mod Chelsea i Champions League, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Osasuna for senest at agere den ene part i et 2-0 nederlag mod Chelsea i Champions League.

Real Madrid har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden april. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende søndag.

Sevilla i fantastisk form.

Sidste gang Sevilla var i aktion, måtte de finde sig i at få stoppet deres gode serie i La Liga. Den senere tids resultater indikerer dog, at der sandsynligvis blot var tale om et mindre dyk i formen. Deres seneste tre kampe gav først Sevilla en 1-0 sejr mod Levante, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Granada, mens de i den seneste kamp blev besejret 1-0 af Athletic Bilbao.

En række stærke præstationer på udebane har set Sevilla tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Real Madrid vs Sevilla h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i december 2020 i La Liga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Real Madrid på det seneste har været i stand til at “læse” Sevilla godt med en 7-0-3 historik i La Liga før denne kamp.

  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 14 af 16 kampe.
  • Sevilla har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Sevilla er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Sevilla har scoret i seneste 15 af 17 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Real Madrid giver 1.95 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens Sevilla giver 3.60 på oddset.