Real Madrid mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Real Madridden kommende søndag møder Sevilla. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Real Madrid har taget føringen i La Liga efter at have opnået 62 point fra deres første 25 kampe. Sevilla halter 38 point efter oven på 25 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 15 i tabellen.

Real Madrid oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Real Madrid præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede syv mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Sevilla vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Real Madrid har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 25 kampe. De kan i stedet fremvise 19 sejre og fem uafgjorte. Real Madrid var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Sevilla kigger på fem sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Real Madrid har ikke tabt 57 af 59 af deres seneste hjemmekampe i La Liga
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 25 hjemmekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 17 kampe i La Liga
  • Sevilla har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Sevilla i 17 af de seneste 18 kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Sevilla i 18 af de seneste 20 kampe
  • 12 af Sevilla’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Sevilla’s seneste 13 kampe i La Liga havde under 3.5 mål

Form Real Madrid mod Sevilla

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 0-1 over Girona samt RB Leipzig. Serien blev dog bremset mod Rayo Vallecano i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Real Madrid har vist potent form på Estadio Santiago Bernabeu med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Sevilla er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Rayo Vallecano samt Atletico Madrid. Serien blev dog bremset mod Valencia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Sevilla to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

Real Madrid tog 30 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet ni sejre af sig efter 24 mål scoret og seks indkasseret. Sevilla scorede otte mål og indkasserede selv 20 i deres foregående 13 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og ni point.

Real Madrid vs Sevilla – Seneste nyt

Real Madrid kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Daniel Carvajal og Eduardo Camavinga er ikke til rådighed for Real Madrid-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Vinicius Junior, David Alaba, Eder Militao og Thibaut Courtois er blandt de seks spillere, som mangler for Real Madrid på søndag.

Sevilla må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele seks har skavanker af varierende art.

Lucien Agoume, Marcao, Tanguy Nianzou, Mariano Diaz, Kike Salas, Alejo Veliz, Nemanja Gudelj og Dodi Lukebakio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Sevilla – indbyrdes historik

Sevilla formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 10 kampe mod Real Madrid. Hverken Real Madrid eller Sevilla formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Real Madrid går til kampen mod Sevilla med en 8-2-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 80%.

Sevilla scorede i deres seneste 6 opgør mod Real Madrid i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Madrid og Sevilla var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Real Madrid mod Sevilla Spiltips

Med otte mål i løbet af denne La Liga sæson, har Joselu så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Real Madrid vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Sevilla vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte fem kampe. Real Madrid har set fem af deres seneste 10 kampe i Estadio Santiago Bernabeu gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Sevillas seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Madrid presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens Sevilla presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Real Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Sevilla spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.