Wass og Valencia truer Real Madrid på Bernabeu

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Real Madrid på lørdag møder Valencia. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Real Madrid ligger nummer 1 i stillingen med 46 point efter at have afviklet 20 kampe. 18 point efter, som nummer 9, finder man Valencia placering efter 20 kampe.

Valencia vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Valencia kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Valencia.

 • Real Madrid har ikke tabt 25 af 26 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i de seneste 4 hjemmekampe
 • Valencia scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Valencia har spillet, har begge hold scoret
 • Valencia vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Valencia i de seneste 5 kampe
 • Real Madrid har scorede i de seneste 19 kampe i træk de har spillet mod Valencia
 • Real Madrid har har ikke tabt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod Valencia
 • I de seneste 19 Real Madrid kampe mod Valencia var summen af mål over 1.5
 • Real Madrid har vandt i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Valencia
 • I 6 ud af 7 seneste Real Madrid kampe mod Valencia var antallet af mål under 3.5

Form Real Madrid mod Valencia

Real Madrid fortsætter pointhøsten.

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Athletic Bilbao med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Getafe. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Alcoyano.

Valencia fortsætter pointhøsten.

Valencia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Levante med 3-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Espanyol. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Cartagena.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Real Madrid til 1.33 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver Real Madrid 75% chance for at tage tre point mod Valencia. Det svarer til, at man får 1.33 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 5.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Valencia betaler dig pengene 8.50 gange igen på oddset.

Real Madrid v Valencia Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i La Liga. Real Madrid møder Valencia med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Real Madrid og Valencia bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Madrid og Valencia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Estadio Santiago Bernabeu i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Karim Benzema. Han har vist flaget for Real Madrid med 15 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Valencia har til gengæld forhåbninger om, at Carlos Soler kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.