Villarreal står ikke i vejen for Real Madrids drømme om titelforsvar

Real Madrid tager på lørdag imod Villarreal i La Liga på Alfredo Di Stefano. Real Madrid ligger nummer 2 i stillingen med 81 point efter 37 kampe. 23 point bagefter efter 37 kampe finder man Villarreal på en placering som nummer 7.

I deres nuværende form vil Real Madrid sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Villarreal.

Real Madrid fortsætter pointhøsten.

Real Madrid vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Real Madrid sluttede med en 2-2 uafgjort mod Sevilla, hvorefter de noterede en 4-1 sejr mod Granada mens den seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Athletic Bilbao.

Real Madrid har på eget græs taget 3 sejre i de seneste 6 kampe siden april. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på lørdag.

Villarreal inde i god stime.

Villarreal vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Deres seneste tre kampe gav først Villarreal et 4-2 nederlag mod Celta Vigo, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Real Valladolid, mens de i den seneste kamp ydmygede Sevilla med en 4 mål.

En række stærke præstationer på udebane har set Villarreal tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden april. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende lørdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Real Madrid vs Villarreal h2h

Åbent hus i begge ender

Hverken Real Madrid eller Villarreal formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Real Madrid går ind til kampen med en 4-5-1 historie mod Villarreal inden deres kommende opgør i La Liga.

Stats and facts for Real Madrid and Villarreal.

  • Real MadridReal Madrid er ubesejret i de seneste 17 kampe i træk;
  • Real MadridReal Madrid er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Real MadridReal Madrid har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Real MadridI 3 of 5 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • VillarrealVillarreal har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • VillarrealVillarreal har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • VillarrealI 10 of 12 seneste Villarreal kampe var antal mål OVER 2.5;
  • VillarrealVillarreal har scoret i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Real Madrid giver 1.40 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Villarreal giver 7.00 på oddset.