Real Madrid mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Madrid har fordel af hjemmebane på Estadio Santiago Bernabeu, når Villarreal kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Real Madrid jagter førstepladsen i La Liga stillingen efter at have opnået 59 point på deres første 27 kampe. Villarreal er i hælene på dem med 44 point efter 27 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

Real Madrid og Villarreal er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende La Liga duel?

Real Madrid har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede fem mål. Det er lig med 0.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Villarreal er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Villarreal præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Real Madrid har vundet 18 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 17 kampe i træk på Estadio Santiago Bernabeu uden nederlag.

Villarreal kigger på 13 sejre, samt fem uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga. Villarreal tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Villarreal.

  • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 5 af Real Madrid’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Villarreal scorede i deres seneste 14 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Villarreal’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Villarreal har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 8 af de seneste 10 kampe

Form Real Madrid mod Villarreal

Real Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Barcelona. De svarede stærkt igen mod Real Valladolid, som blev slået 6-0, før de sejrede 0-4 over Barcelona. Real Madrid vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 16 mål og lukkede to.

Villarreal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Anderlecht. De svarede stærkt igen mod Osasuna, som blev slået 0-3, før de sejrede 2-0 over Real Sociedad. Villarreal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Real Madrid vandt seks kampe, scorede 21 mål og indkasserede 13 i deres foregående 13 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 22 point. Villarreal vandt fem sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 13 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 17 point.

Real Madrid vs Villarreal – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Villarreal på lørdag.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid på lørdag.

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Madrid på Estadio Santiago Bernabeu.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Madrid mod Villarreal – indbyrdes historik

Villarreal har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Real Madrid. I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Real Madrid vandt fire af deres foregående ti kampe mod Villarreal, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.33 i skrivende stund.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Real Madrid og Villarreal. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Real Madrid mod Villarreal Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Karim Benzema viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Real Madrid bør bringe ham i spil mod Villarreal. Sidstnævnte ankommer med Jose Luis Morales, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

Real Madrid høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Villarreal sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Real Madrid præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Santiago Bernabeu.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Madrid presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Villarreal presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Real Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.