Real Madrid sænker Shakhtar Donetsk

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Estadio Santiago Bernabeu. Her tager Real Madrid imod Shakhtar Donetsk den kommende onsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Real Madrid har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange. 

Hvad målscoring angår, er Shakhtar Donetsk ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Real Madrid vs Shakhtar Donetsk statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 1.23, mens bedste odds på uafgjort er 6.50. Endelig kaster en udesejr til Shakhtar Donetsk 14.00 af sig på oddset.

Real Madrid er på grænsen til at sikre videre adgang til næste runde i Champions League. De har opnået 6 point på deres første tre kampe, og kan med en sejr her allerede booke plads i forårets knockout-kampe. Måske endda på førstepladsen, afhængig af hvordan gruppens anden kamp forløber.

Shakhtar Donetsk har endnu ikke vist samme niveau som i sidste års turnering, hvor de i øvrigt også var i gruppe med Real Madrid. De står stadig med chancen for at videre, men så må kampen i Madrid heller ikke tabes. I hvert fald ikke hvis top to skal blive en realitet. 

 

Nøgletal for Real Madrid og Shakhtar Donetsk.

  • Real Madrid har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Real Madrid i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
  • Shakhtar Donetsk ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Shakhtar Donetsk kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Shakhtar Donetsk har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Shakhtar Donetsk kampe var antal mål OVER 3.5.

Lineup Real Madrid vs Shakhtar Donetsk

Form Real Madrid mod Shakhtar Donetsk

Real Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Barcelona, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Osasuna, hvorpå Elche blev besejret 2-1.

I deres seneste tre kampe formåede Shakhtar Donetsk først at banke Real Madrid med 0-5. Herefter nedlagde de også Vorskla med 0-2, inden stimen stoppede mod Desna, der vandt en 4-1 sejr.

Real Madrid v Shakhtar Donetsk Indbyrdes historik

Shakhtar Donetsk trak det korteste strå, da Real Madrid vandt en 5-0 sejr i deres seneste møde i Champions League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Shakhtar Donetsk noterede sig i den forrige kamp. Real Madrid møder Shakhtar Donetsk med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-2 for deres seneste 5 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 5 kampe mellem Real Madrid og Shakhtar Donetsk. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Real Madrid kaster 1.23 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 6.50 gange igen. Endelig er der 14.00 på oddset for en sejr til Shakhtar Donetsk.

Formstærk måltyv

Vinicius Junior scorede 4 gange i de seneste seks kampe for Real Madrid, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. Det er vanskeligt at komme udenom Fernando, når snakken går på en målscorer for Shakhtar Donetsk. Fernando formåede at nette 4 gange i de foregående seks kampe for Shakhtar.