Real Madrid vs Atletico Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Atletico Madrid gæster Estadio Santiago Bernabeu på lørdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Real Madrid.

Real Madrid er nummer 2 i tabellen med 51 point efter 22 kampe, mens Atletico Madrid rangerer som nummer 4 med 41 point efter 22 kampe.

Real Madrid har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur seks gange.

Atletico Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Atletico Madrid præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Real Madrid er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 14 kampe i træk på Estadio Santiago Bernabeu uden nederlag.

Atletico Madrid kigger på 12 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga. Atletico Madrid tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Atletico Madrid.

  • Real Madrid scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Real Madrid var i vandt 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Atletico Madrid scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Atletico Madrid har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe

Form Real Madrid mod Atletico Madrid

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Elche nedlagt 4-0, hvorefter det blev 0-2 mod Osasuna. Senest måtte også Liverpool bøje sig i et 2-5 nederlag. Real Madrid præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

Atletico Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Getafe, før de bankede Celta Vigo med 0-1. Senest blev Athletic Bilbao nedlagt i en 1-0 sejr. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Real Madrid vandt seks kampe, scorede 19 mål og indkasserede 11 i deres foregående 11 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 20 point. Atletico Madrid vandt fire sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede otte mål og lukkede ni ind. Dette indbragte dem 14 point.

Real Madrid vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Atletico Madrid.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er alle ude af truppen, som Real Madrid tager imod Atletico Madrid med på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Atletico Madrid. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Real Madrid plejer at nyde at møde Atletico Madrid, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.75.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Atletico Madrid og Real Madrid.

Real Madrid mod Atletico Madrid Spiltips

Antoine Griezmann virker til at være i anstændig form for Atletico Madrid, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Real Madrid, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Karim Benzema, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Real Madrid har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens en kastede nederlag af sig. Atletico Madrid vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte to gange i denne stime. Atletico Madrid scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Real Madrid præsterede kampens første scoring i syv af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Madrid præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Atletico Madrid snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Real Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Atletico Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.