Real Madrid vs Celta Vigo – Optakt, bedste Odds og gode tips

Real Madrid agerer værter på Estadio Santiago Bernabeu for gæsterne fra Celta Vigo til et opgør i La Liga den kommende lørdag.

Real Madrid går ind til runde 30 som nummer 2 i La Liga tabellen med 62 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Celta Vigo samlet 36 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Real Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Celta Vigo har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Real Madrid er noteret for 19 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson.

Celta Vigo kigger på ni sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga. Celta Vigo tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Celta Vigo.

  • Real Madrid scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • Real Madrid har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Real Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • 4 af Celta Vigo’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål

Form Real Madrid mod Celta Vigo

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 2-0, hvorefter det blev 0-2 mod Cadiz. Senest måtte også Chelsea bøje sig i et 0-2 nederlag. Real Madrid er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv 18.

Det er ikke helt skidt for Celta Vigo, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Almeria, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Sevilla, før de desværre tabte med 0-1 til Mallorca. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Celta Vigo to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ti mål.

Real Madrid tog 42 point fra deres seneste 15 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet 14 sejre af sig efter 41 mål scoret og otte indkasseret. Celta Vigo opnåede to sejre og otte point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Real Madrid vs Celta Vigo – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Celta Vigo på lørdag.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid den kommende lørdag.

Real Madrid mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Celta Vigo har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 22 indbyrdes opgør mod Real Madrid. Real Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Celta Vigo. Real Madrid har en 9-1-0 historik mod Celta Vigo, som de bankede 4-1 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.36.

Real Madrid scorede mindst én gang i de seneste 17 indbyrdes opgør mod Celta Vigo i La Liga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Real Madrid og Celta Vigo.

Real Madrid mod Celta Vigo Spiltips

Iago Aspas virker til at være i anstændig form for Celta Vigo, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Real Madrid, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Karim Benzema, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Real Madrid var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Celta Vigo sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Real Madrid har set seks af deres seneste 10 kampe i Estadio Santiago Bernabeu gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Celta Vigos seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Real Madrid opererer med et snit på 3.3 mål i disse dueller, mens Celta Vigo ligger på en mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Real Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.