Real Madrid vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Chelsea svinger forbi Estadio Santiago Bernabeu på onsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens Quarter Finals-finale mod Real Madrid.

Real Madrid ankommer til denne kamp efter to sejre og en 6-2 samlet score mod Liverpool i 1/8-finalen. Chelsea præsterede et stærkt comeback i 1/8-finalen mod B. Dortmund. Efter at have tabt den første kamp, fremtvang Chelsea en stor nok sejr i returopgøret til at give et samlet 2-1 resultat.

Real Madrid leverede en overbevisende præstation i deres forrige runde, og bookmakerne synes overbeviste om, at vi vil se endnu en ligeså overbevisende sejr på Estadio Santiago Bernabeu. Ud fra priserne, vil det være godt gået for Chelsea bare at holde kampen i live inden returkampen.

Real Madrid v Chelsea statistik og historik

Bookmakerne giver Real Madrid 59% chance for at tage tre point mod Chelsea. Det svarer til, at man får 1.70 på oddset for sejr til Real Madrid, mens aufgjort giver 3.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til Chelsea betaler dig pengene 5.00 gange igen på oddset.

Real Madrid oser af selvtillid inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Real Madrid præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede ni mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Chelsea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

 • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • 5 af Real Madrid’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
 • 9 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
 • Chelsea har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • 10 af Chelsea’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
 • Der er scoret imod Chelsea i 11 af de seneste 12 udekampe
 • 8 af Chelsea’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
 • I 3 af de seneste 4 kampe Real Madrid har spillet mod Chelsea har begge hold scoret
 • Real Madrid har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Chelsea
 • Real Madrid har har ikke vundet i 3 af 4 seneste kampe mod Chelsea

Odds til kampen mellem Real Madrid og Chelsea leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Real Madrid (1.70) | Uafgjort (3.75) | Chelsea (5.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.80) | Over 2.5 (2.00)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Brug for lidt ekstra midler til Real Madrid mod Chelsea? Få et risikofrit væddemål her

Real Madrid vs Chelsea – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea på onsdag.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er alle ude af truppen, som Real Madrid tager imod Chelsea med på Estadio Santiago Bernabeu.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Santiago Bernabeu.

Lineup Real Madrid vs Chelsea

Form Real Madrid mod Chelsea

I deres seneste tre kampe formåede Real Madrid først at banke Real Valladolid med 6-0. Herefter nedlagde de også Barcelona med 0-4, inden stimen stoppede mod Villarreal, der vandt en 2-3 sejr.

Bare ét point forhindrer Chelsea i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Aston Villa, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Liverpool. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Wolverhampton, som satte sig igennem med 1-0.

Real Madrid mod Chelsea – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. Real Madrid vandt tre af deres foregående seks kampe mod Chelsea, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.75 i skrivende stund.

Begge hold scorede i fem af de seneste seks kampe mellem Real Madrid og Chelsea.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 1.70, mens bedste odds på uafgjort er 3.75. Endelig kaster en udesejr til Chelsea 5.00 af sig på oddset.

Real Madrid var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Chelsea sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag. Af deres seneste 10 kampe på Estadio Santiago Bernabeu, var Real Madrid først på tavlen seks gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål tre gange i 10 udekampe.

Real Madrid mod Chelsea – Hold øje med…

Det har været en god sæson for Estadio Santiago Bernabeu, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Real Madrid håber på skarpretteren igen, når de møder Chelsea.