Real Madrid vs Elche – Spilfiduser, Optakt og Odds

Real Madrid er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Estadio Santiago Bernabeuden kommende onsdag. Gæsterne fra Elche ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Nøjagtig 36 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Elche vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Real Madrid har vundet 14 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i La Liga. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 13 kampe i træk på Estadio Santiago Bernabeu uden nederlag.

Elche har indtil videre præsteret en sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i La Liga. Elche kiksede med at holde buret rent i deres seneste 25 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Elche.

  • Real Madrid scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Real Madrid i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • 13 af Elche’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 8 Elche udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Elche har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Elche har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Elche i 12 af de seneste 14 udekampe

Form Real Madrid mod Elche

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Real Sociedad, før de sejrede 2-0 mod Valencia. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Mallorca. Real Madrid præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Elche har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Osasuna sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod Sevilla fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Villarreal blev nedlagt med 3-1. Elche formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 12 og scorede seks mål.

Real Madrid scorede 23 mål og indkasserede seks i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 28 point og ni sejre. Elche opnåede nul sejre og nul point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Real Madrid vs Elche – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Elche på onsdag.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid den kommende onsdag.

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på onsdag møder Real Madrid.

Det er navne som Alex Collado, Josan og John Nwankwo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Elche – indbyrdes historik

Elche formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 9 kampe mod Real Madrid. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Real Madrid har generelt overtaget mod Elche,, og kan fremvise en nydelig 7-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.20.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Madrid og Elche blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Real Madrid og Elche fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Real Madrid mod Elche Spiltips

Karim Benzema har fire mål i seks La Liga kampe for Real Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Elche. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Pere Milla, der har banket tre mål ind i La Liga.

Real Madrid høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Elche sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Elche skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende onsdag, da Real Madrid kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ni kampe mellom disse to klubbene. Real Madrid presterte 2.43 mål i gjennomsnitt, mens Elche presterte 0.77 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Real Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.