Real Madrid vs Espanyol – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Real Madridden kommende lørdag møder Espanyol. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Real Madrid jagter førstepladsen i La Liga stillingen efter at have opnået 53 point på deres første 24 kampe. Espanyol er i hælene på dem med 27 point efter 24 runder, hvorved de ligger nummer 12 i tabellen.

Real Madrid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Espanyol præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Real Madrid er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 15 kampe i træk på Real Madrid’s stadion uden nederlag.

Espanyol har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt ni nederlag i La Liga. Espanyol bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Espanyol.

  • Real Madrid scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Real Madrid var i vandt 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 12 af Espanyol’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Espanyol scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Espanyol scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 8 af de seneste 10 kampe
  • 5 af Espanyol’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form Real Madrid mod Espanyol

Real Madrid har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Atletico Madrid blev det 1-1, hvorefter Barcelona viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Real Betis. Real Madrid vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede timål, men lukkede også tre ind.

I deres seneste tre kampe formåede Espanyol først at banke Elche med 0-1. Herefter nedlagde de også Mallorca med 2-1, inden stimen stoppede mod Real Valladolid, der vandt en 2-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Espanyol to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Real Madrid scorede 27 mål og indkasserede seks i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 31 point og ti sejre. Espanyol opnåede en sejre og fem point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Real Madrid vs Espanyol – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Espanyol.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er alle ude af truppen, som Real Madrid tager imod Espanyol med på Real Madrid’s stadion.

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Keidi Bare og Adria Pedrosa, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Real Madrid’s stadion.

Real Madrid mod Espanyol – indbyrdes historik

Real Madrid sikrede sig alle tre point i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe mod Espanyol. Real Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Espanyol. Real Madrid har generelt overtaget mod Espanyol,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.25.

Real Madrid scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Espanyol i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Espanyol og Real Madrid.

Real Madrid mod Espanyol Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Marco Asensio viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Real Madrid bør bringe ham i spil mod Espanyol. Sidstnævnte ankommer med Martin Braithwaite, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Real Madrid høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Espanyol tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Real Madrid har et gennemsnit på to mål i de opgør, har Espanyol et snit på 0.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.