Real Madrid vs Liverpool – Spilfiduser, Optakt og Odds

Gæsterne fra Liverpool ankommer til deres returkamp i Champions League mod Real Madrid på Estadio Santiago Bernabeu den kommende onsdag. Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 2-5 resultat.

Det siges, at miraklernes tid ikke er forbi, men Liverpool ser ud til at have en umulig opgave foran sig efter det store (5-2) nederlag i den første kamp. Real Madrid burde helt sikkert være alt for gode til at smide sådan en føring over styr på Estadio Santiago Bernabeu.

Det vil kræve intet mindre end et mirakel for Liverpool at vende den samlede (2-5) score fra den første kamp til videre adgang til næste runde. Oven på så stor en øretæve er spørgsmålet nok, om deres selvtillid har lidt så stort et knæk, at de vil være lige så paralyserede i returkampen. Det siges, at miraklernes tid ikke er forbi, men Liverpool ser ud til at have en umulig opgave foran sig efter det store (5-2) nederlag i den første kamp. Real Madrid burde helt sikkert være alt for gode til at smide sådan en føring over styr på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid v Liverpool statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 2.30, mens bedste odds på uafgjort er 4.00. Endelig kaster en udesejr til Liverpool 2.75 af sig på oddset.

Real Madrid går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste ti kampe. Real Madrid snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 13 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i tre disse kampe.

Liverpool kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 14 mål ind, eller 1.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

 • Real Madrid scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Real Madrid var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • 9 af Liverpool’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 6 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 3.5
 • 4 af Liverpool’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
 • Liverpool har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Liverpool har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Real Madrid har har ikke tabt i de 7 seneste kampe i træk mod Liverpool
 • Real Madrid har vandt i 6 af 7 seneste kampe mod Liverpool
 • Real Madrid har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Liverpool
 • Real Madrid har scorede i 6 af de senest 7 kampe mod Liverpool
 • Real Madrid har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Liverpool

Odds til kampen mellem Real Madrid og Liverpool leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Real Madrid (2.30) | Uafgjort (4.00) | Liverpool (2.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.50) | Over 2.5 (1.53)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Brug for lidt ekstra midler til Real Madrid mod Liverpool? Få et risikofrit væddemål her

Real Madrid vs Liverpool – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Liverpool.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid den kommende onsdag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Lineup Real Madrid vs Liverpool

Form Real Madrid mod Liverpool

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Barcelona, hvorefter de opnåede 0-0 mod Real Betis. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Espanyol.

I deres seneste tre kampe formåede Liverpool først at banke Wolverhampton med 2-0. Herefter nedlagde de også Manchester United med 7-0, inden stimen stoppede mod Bournemouth, der vandt en 1-0 sejr.

Real Madrid mod Liverpool – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-5 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. Real Madrid har kikkerten rettet mod en sejr den kommende onsdag, da de nyder en god 6-1-2 historik mod Liverpool i den seneste tid. Bookmakernes bedste odds på en hjemmesejr ligger i odds 2.30.

Af de seneste ni indbyrdes opgør mellem Real Madrid og Liverpool var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 2.30, mens bedste odds på uafgjort er 4.00. Endelig kaster en udesejr til Liverpool 2.75 af sig på oddset.

Real Madrid var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Liverpool var først med en kasse i bare fire af deres foregående 10 udekampe. Real Madrid satte den første scoring ind i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Real Madrid mod Liverpool – Formstærke spillere

Det har været en god sæson for Estadio Santiago Bernabeu, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Real Madrid håber på skarpretteren igen, når de møder Liverpool.