Real Madrid vs Valencia – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er mere end point på spil, når Real Madrid tørner sammen med rivaler Valencia i et derby La Liga den kommende torsdag på Estadio Santiago Bernabeu.

Nøjagtig 22 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid har vundet 13 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i La Liga. Real Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Estadio Santiago Bernabeu uden nederlag.

Valencia har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Valencia.

  • Real Madrid scorede i deres seneste 30 kampe
  • I 11 af de seneste 12 hjemmekampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid scorede i deres seneste 15 hjemmekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid har i tabte 6 af de seneste 8 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Valencia scorede i deres seneste 10 udekampe
  • Valencia scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 9 af Valencia’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Valencia’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål

Form Real Madrid mod Valencia

Real Madrid ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Athletic Bilbao med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Atletico Madrid. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Real Sociedad. Real Madrid præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ti og indkasserede fem mål.

Valencia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Almeria, hvorefter de mod Athletic Bilbao tabte 1-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Real Valladolid, der vandt 1-0. Valencia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv syv.

Real Madrid scorede 21 mål og indkasserede seks i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 25 point og otte sejre. Real Madrid scorede ni mål og indkasserede selv 11 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og syv point.

Real Madrid vs Valencia – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Valencia.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz er alle ude af truppen, som Real Madrid tager imod Valencia med på Estadio Santiago Bernabeu.

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed på torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Valencia, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Valencia – indbyrdes historik

Real Madrid sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Valencia. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på torsdag. Real Madrid har en 6-2-2 historik mod Valencia, som de bankede 4-1 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.45.

Real Madrid scorede mindst én gang i de seneste 20 indbyrdes opgør mod Valencia i La Liga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Real Madrid og Valencia.

Real Madrid mod Valencia Spiltips

Justin Kluivert virker til at være i anstændig form for Valencia, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Real Madrid, som er store favoritter til sejren den kommende torsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Karim Benzema, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Real Madrid høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Valencia sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Real Madrid holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Valencia præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Madrid presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Valencia presterte 1.2 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Real Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.7mål pr. kamp i denne serie.