Real Sociedad mod Athletic Bilbao – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Sociedad byder velkommen til Athletic Bilbao i La Liga den kommende lørdag på Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad går ind til runde 17 som nummer 3 i La Liga tabellen med 32 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Athletic Bilbao samlet 26 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Real Sociedad klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Athletic Bilbao, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Real Sociedad har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede ni mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Athletic Bilbao er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Athletic Bilbao præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Real Sociedad har vundet ti sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga.

Athletic Bilbao har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Athletic Bilbao.

  • 21 af Real Sociedad’s seneste 22 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har i vandt de seneste 4 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 16 af Real Sociedad’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Real Sociedad hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Real Sociedad scorede i deres seneste 9 kampe
  • Athletic Bilbao har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • Athletic Bilbao vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 10 af Athletic Bilbao’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form Real Sociedad mod Athletic Bilbao

Real Sociedad er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev CD Coria nedlagt 0-5, hvorefter det blev 2-0 mod Osasuna. Senest måtte også Almeria bøje sig i et 0-2 nederlag. Real Sociedad er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede fire mål og scorede selv syv.

Athletic Bilbao går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Real Betis, før de nedlage Eldense med 1-6. Mod Osasuna blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Athletic Bilbao kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Real Sociedad har opnået ti point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på seks mål for og syv imod. Athletic Bilbao opnåede en sejre og fire point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv fem ind.

Real Sociedad vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Athletic Bilbao.

Alex Sola, Carlos Fernández, Umar Sadiq og Martin Merquelanz er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Athletic Bilbao med på Reale Seguros Stadium.

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Sociedad på Reale Seguros Stadium.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Sociedad mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Real Sociedad plejer at nyde at møde Athletic Bilbao, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.45.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Sociedad og Athletic Bilbao var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Real Sociedad mod Athletic Bilbao Spiltips

Alexander Soerloth har tre mål i seks La Liga kampe for Real Sociedad, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Athletic Bilbao. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Gorka Guruzeta, der har banket tre mål ind i La Liga.

Real Sociedad var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Real Sociedad åbnede scoringen i ikke færre end otte af deres seneste 10 hjemmekampe. Athletic Bilbao har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Sociedad præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Athletic Bilbao snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Sociedads seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Athletic Bilbao spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål undervejs i processen.