Real Sociedad mod Barcelona i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 32 kampe afviklet er Real Sociedad placeret nummer 6 i stillingen med 55 point. Der er 5 points forskel til Barcelona, der som nummer 2 har samlet 60 point sammen.

Real Sociedad har brug for en sejr på torsdag for at lukke afstanden til Barcelona i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Real Sociedad ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 9 mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 7 clean sheets undervejs.

Barcelona kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 9 scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Barcelona.

 • Der er ikke scoret imod Real Sociedad i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
 • Barcelona scorede i deres seneste 15 udekampe
 • Barcelona har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
 • I 10 af de seneste 12 udekampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona vandt 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Barcelona i 10 af de seneste 12 udekampe
 • Real Sociedad har har ikke vundet i de 11 seneste kampe i træk mod Barcelona
 • Real Sociedad har scoret imod i 25 af de senest 27 kampe mod Barcelona
 • Real Sociedad har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Barcelona
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Real Sociedad har spillet mod Barcelona har begge hold scoret
 • Real Sociedad har tabte i 9 af 10 seneste kampe mod Barcelona

Form Real Sociedad mod Barcelona

Real Sociedad inde i god stime.

Real Sociedad er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 2-1 over Espanyol samt Elche. Serien blev dog bremset mod Real Betis i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Barcelona drømmer om mere.

Barcelona har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Levante satte de sig igennem med 2-3, før Eintracht viste sig for stærke og sejrede 2-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Barcelona gik ned 0-1 mod Cadiz.

Real Sociedad v Barcelona Indbyrdes historik

Barcelona tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 4-2 tilbage i august 2021 i La Liga. Real Sociedad går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Real Sociedad og Barcelona kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Sociedad og Barcelona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende torsdag på Reale Seguros Stadium i vente.

Real Sociedad mod Barcelona – Formstærke spillere

Alexander Soerloth fandt vej til netmaskerne 1 gang i de foregående seks kampe i La Liga for Real Sociedad. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på torsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Pierre-Emerick Aubameyang i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Barcelona.