Real Sociedad mod Celta Vigo i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Real Sociedad som Celta Vigo ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Med 30 point efter 19 kampe er Real Sociedad at finde på plads 7 i La Liga. Celta Vigo halter efter med 23 point for 19 kampe og ligger før kampen på plads 12 i tabellen.

Celta Vigo går ind til kampen mod Real Sociedad på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Real Sociedad ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Celta Vigo.

 • Real Sociedad har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Sociedad scorede i deres seneste 3 kampe
 • Celta Vigo har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • Celta Vigo scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • Celta Vigo vandt deres seneste 3 kampe
 • Der er ikke scoret imod Celta Vigo i 5 af de seneste 7 udekampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Real Sociedad har spillet mod Celta Vigo har begge hold scoret
 • Real Sociedad har scorede i 18 af de senest 20 kampe mod Celta Vigo
 • Real Sociedad har scoret imod i 11 af de senest 12 hjemmekampe mod Celta Vigo
 • I de seneste 5 Real Sociedad hjemmekampe mod Celta Vigo var summen af mål under 3.5
 • Real Sociedad har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Celta Vigo

Form Real Sociedad mod Celta Vigo

Real Sociedad håber på yderligere point til samlingen.

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Villarreal, hvorefter de opnåede 1-1 mod Deportivo Alaves. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod Leganes.

Celta Vigo håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Celta Vigo først at banke Espanyol med 3-1. Herefter nedlagde de også Real Betis med 0-2, inden stimen stoppede mod Atletico Baleares, der vandt en 2-1 sejr.

Real Sociedad v Celta Vigo Indbyrdes historik

Real Sociedad havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i October 2021 i La Liga. Real Sociedad går ind til opgøret med en historik mod Celta Vigo, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Real Sociedad og Celta Vigo bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Real Sociedad og Celta Vigo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Reale Seguros Stadium.

Flere mål i vente

Hold øje med Mikel Oyarzabal når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Real Sociedad, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Iago Aspas har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Celta Vigo, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.