Real Sociedad mod Deportivo Alaves – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Reale Arena den kommende tirsdag er en duel imellem hjemmeholdet Real Sociedad og gæsterne fra Deportivo Alaves.

Real Sociedad er nummer 6 i tabellen med 31 point efter 18 kampe, mens Deportivo Alaves rangerer som nummer 16 med 16 point efter 18 kampe.

Eftersom Real Sociedad står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Deportivo Alaves på på tirsdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Real Sociedad kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Deportivo Alaves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Real Sociedad er noteret for otte sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson. Real Sociedad tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Deportivo Alaves har indtil videre præsteret fire sejre og fire uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Real Sociedad har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • I de seneste 7 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 5 af Real Sociedad’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Real Sociedad’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Deportivo Alaves’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Deportivo Alaves har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 Deportivo Alaves kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 3 af Deportivo Alaves’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • 5 af Deportivo Alaves’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål

Form Real Sociedad mod Deportivo Alaves

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Real Sociedad på udkig efter en sejr. Mod Inter spillede de 0-0, før de også delte point med Real Betis i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Cadiz. Real Sociedad vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Reale Arena, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede fem ind og scorede selv ti.

Deportivo Alaves har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Las Palmas, før Girona satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Madrid, der satte sig igennem med 0-1. Deportivo Alaves formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede ni og scorede fire mål.

Real Sociedad scorede 18 mål og indkasserede ni i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 19 point og fem sejre. Deportivo Alaves opnåede nul sejre og nul point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Real Sociedad vs Deportivo Alaves – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Deportivo Alaves. Igor Zubeldia får en fridag fra Real Sociedad-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Arsen Zakharyan, Ander Barrenetxea og Aritz Elustondo er blandt de tre spillere, som mangler for Real Sociedad på tirsdag.

Deportivo Alaves har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Aleksandar Sedlar og Giuliano Simeone bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Deportivo Alaves, når de drager til Reale Arena.

Real Sociedad mod Deportivo Alaves – indbyrdes historik

Real Sociedad har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Deportivo Alaves. Real Sociedad vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende tirsdag. Real Sociedad har været en smule mere succesfuld i end Deportivo Alaves i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, glæder Real Sociedad sig ganske givet til et gensyn.

De seneste møder mellem Real Sociedad og gæsterne fra Deportivo Alaves har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Real Sociedad mod Deportivo Alaves Spiltips

Hold godt øje med Umar Sadiq, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Real Sociedad. For gæsterne præsterede Samuel Omorodion to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Real Sociedad var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Deportivo Alaves sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. Real Sociedad har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Reale Arena. Deportivo Alaves scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Sociedad præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Deportivo Alaves snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.