Real Sociedad mod Espanyol i La Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Real Sociedad er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Espanyol den kommende mandag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.64 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Reale Seguros Stadium.

Som nummer 6 har Real Sociedad formået at skrabe 48 point sammen for 29 kampe. Med 36 point har Espanyol for 29 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 12 i La Liga.

Espanyol går ind til kampen mod Real Sociedad den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iLa Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Real Sociedad ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 8 clean sheets undervejs.

Espanyol vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål i e kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Espanyol.

 • Real Sociedad scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Real Sociedad har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Sociedad i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
 • Real Sociedad vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • I 14 af de seneste 16 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Espanyol i de seneste 17 udekampe
 • Espanyol scorede i deres seneste 16 kampe
 • Espanyol har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Espanyol har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Real Sociedad har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod Espanyol
 • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Real Sociedad har spillet mod Espanyol har begge hold scoret
 • I 11 ud af 13 seneste Real Sociedad hjemmekampe mod Espanyol var antallet af mål under 3.5
 • Real Sociedad har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Espanyol
 • Real Sociedad har scorede i de seneste 7 hjemmekampe i træk de har spillet mod Espanyol

Form Real Sociedad mod Espanyol

Real Sociedad inde i god stime.

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Real Madrid gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Deportivo Alaves, inden de senest spillede 0-0 mod Sevilla.

Espanyol drømmer om mere.

Espanyol virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Getafe, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Levante, hvorpå Mallorca blev besejret 1-0.

Real Sociedad v Espanyol Indbyrdes historik

Espanyol vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på RCDE Stadium i November 2021 i La Liga. Bookmakerne har Real Sociedad som favoritter til sejren i dette opgør på Reale Seguros Stadiumpå mandag. Real Sociedad går ind til opgøret med en historik mod Espanyol, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Sociedad og Espanyol. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Sociedad og Espanyol hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Reale Seguros Stadium i vente.

Real Sociedad mod Espanyol – Hold øje med…

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er David Silva ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Espanyol sætter deres lid til, at Sergi Darder kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i La Liga.