Barca på udkig efter sæsonens første trofæ

Der spilles en aftenkampe onsdag i den spanske Super Cup, som fløjtes i gang kl. 21.00 i Cordoba. Her møder Real Sociedad storklubben FC Barcelona på neutral grund på Estadio El Arcangel. Det er den første af to semifinaler, den anden afvikles torsdag aften mellem Real Madrid og Athletic Bilbao. Real Sociedad giver beskedne 5.00 for en sejr på oddset, mens sejr til Barca kan spilles til 1.62 på oddset.

Hjemmeholdet er i fesen form efter en ellers fremragende start på sæsonen. Der er kun høstet én sejr i de seneste fem kampe, og den kom på udebane mod ærkerivalerne fra Athletic Bilbao. Senest gik de ned med 3-2 i weekendens udekamp mod Sevilla. Dén form håber de selvfølgelig, at de midlertidigt kan tilsidesætte i denne knock out-kamp om en plads i finalen..

FC Barcelona er til gengæld i god form og har åbnet 2021 stærkt. Der er fire sejre i de seneste fem kampe og nul nederlag. De synes ikke just at have noget imod at spille udenfor Barcelona. Alle de fire sejre blev nemlig kørt i hus på fremmed grund. Dén form håber de selvfølgelig på at bringe med i til onsdags-kampen, hvor de håber at rykke i finalen, som de missede sidste år.

FC Barcelona har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Real Sociedad. Ja, nogle vil nok kalde den nådesløs. Blau-grana vandt nemlig ikke færre end ni af de seneste 10 indbyrdes kampe. Den ene undtagelse sluttede uafgjort. Syv af de seneste 10 kampe havde begge hold på tavlen. Syv af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Med dén form Barcelona er kommet ud til 2021 i, og med kig på deres første trofæ i et par sæsoner, kikser de ikke i aften. De tvivler vi i hvert fald på. De virker i godt spillehumør, senest var selv Antoine Griezmann i hopla med to mål. Lionel Messi har også været på tavlen i begge Barcelonas seneste to sejre. To pinde i hver. Er han først varm, er det svært at stoppe Barca.

Flere interessante tips