Real Sociedad mod Getafe – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Sociedad tager på hjemmebanen Reale Seguros Stadium imod Getafe, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Real Sociedad er placeret som nummer 4 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 48 point til samlingen. Getafe har opnået 30 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 27 runder.

Real Sociedad har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Real Sociedad fandt kun vej til netmaskerne ni gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.9 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Getafe er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Getafe præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Real Sociedad er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Getafe kigger på syv sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Getafe.

  • 27 af Real Sociedad’s seneste 29 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 2.5 mål
  • 12 af Real Sociedad’s seneste 13 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Getafe’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Getafe scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Getafe har spillet, har begge hold scoret
  • Getafe har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod Getafe i 9 af de seneste 10 udekampe

Form Real Sociedad mod Getafe

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Roma, før de sejrede 2-0 mod Elche. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Villarreal. Real Sociedad præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede tre mål.

Getafe går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Cadiz, før de nedlage Sevilla med 2-0. Mod Athletic Bilbao blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Getafe formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede otte og scorede fem mål.

Real Sociedad scorede 22 mål og indkasserede 14 i deres seneste 16 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 30 point og ni sejre. Getafe opnåede en sejre og fem point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Real Sociedad vs Getafe – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Getafe.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Getafe med på Reale Seguros Stadium.

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Sociedad på Reale Seguros Stadium.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Sociedad mod Getafe – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Getafe med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Getafe synes at have et godt øje til Real Sociedad, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 6.50 på Getafe til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Sociedad og Getafe fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Real Sociedad mod Getafe Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Carlos Fernandez ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Getafe sætter deres lid til, at Enes Unal kan vise tænder igen efter seks mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Real Sociedad vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Getafe vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Real Sociedad vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Getafe præsterede tre sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Sociedad præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Getafe snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.