Real Sociedad mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Reale Seguros Stadium den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Real Sociedad og gæsterne fra Osasuna.

Real Sociedad går ind til runde 15 som nummer 3 i La Liga tabellen med 26 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har Osasuna samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

Real Sociedad kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Real Sociedad er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i La Liga i denne sæson.

Osasuna kigger på 7 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 5 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Osasuna.

  • 20 af Real Sociedad’s seneste 21 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 18 af Real Sociedad’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Real Sociedad har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Real Sociedad hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 7 af Real Sociedad’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 21 af Osasuna’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Osasuna’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Osasuna i 17 af de seneste 19 udekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna scorede i 12 af deres seneste 14 kampe

Form Real Sociedad mod Osasuna

Real Sociedad ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Valencia. Herefter var de oppe imod Sevilla i en kamp, der sluttede 1-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod CD Coria, som blev nedlagt med 0-5. Real Sociedad vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 6mål, men lukkede også 5 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Osasuna først at banke Real Valladolid med 2-0. Herefter nedlagde de også Celta Vigo med 1-2, inden stimen stoppede mod Barcelona, der vandt en 1-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Osasuna to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 5 mål.

Real Sociedad har opnået 5 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt 1 kamp med en score på 4 mål for og 8 imod. Osasuna vandt 1 sejr i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 5 mål og lukkede 9 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Real Sociedad vs Osasuna – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Osasuna.

Umar Sadiq, Martin Merquelanz og Mikel Oyarzabal er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Osasuna med på Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad mod Osasuna – indbyrdes historik

Real Sociedad er ubesejret mod Osasuna i de sidste 12 indbyrdes opgør. Real Sociedad ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Osasuna. Real Sociedad slog Osasuna 6 gange i deres seneste 10 meetings. I det seneste møde nappede Real Sociedad en 1-0 sejr mod deres kommende modstander den kommende lørdag. Bookmakerne tilbyder odds 1.83 på ny hjemmesejr.

Real Sociedad scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Osasuna i La Liga. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Real Sociedad og Osasuna.

Real Sociedad mod Osasuna Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Asier Illarramendi ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Osasuna sætter deres lid til, at Ezequiel Avila kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Real Sociedad høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Osasuna sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 2 nederlag. Osasuna præsterede blot at holde rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe. Real Sociedad formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Reale Seguros Stadium.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Real Sociedad har et gennemsnit på 2.1 mål i de opgør, har Osasuna et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Real Sociedads seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Osasuna spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.