Real Sociedad mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Rayo Vallecano ankommer til Reale Arena på lørdag for at udfordre Real Sociedad i La Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Real Sociedad går ind til runde 22 som nummer 6 i La Liga tabellen med 35 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Rayo Vallecano samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 13 i stillingen.

Eftersom Real Sociedad står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Rayo Vallecano på den kommende lørdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Real Sociedad kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv syv mål. Det er 0.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Real Sociedad har vundet ni sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga.

Rayo Vallecano kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I de seneste 13 Real Sociedad kampe , har summen af mål været under 3.5
  • Real Sociedad har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe i La Liga
  • Real Sociedad har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • 13 af Real Sociedad’s seneste 15 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe i La Liga
  • 7 af Rayo Vallecano’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Rayo Vallecano’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Rayo Vallecano’s seneste 12 udekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 10 udekampe i La Liga havde under 2.5 mål

Form Real Sociedad mod Rayo Vallecano

Real Sociedad er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Osasuna nedlagt 0-2, hvorefter det blev 0-1 mod Celta Vigo. Senest måtte også Celta Vigo bøje sig i et 1-2 nederlag. Real Sociedad præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede tre mål.

Rayo Vallecano har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod SD Huesca, hvorefter de mod Girona tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Las Palmas, der vandt 0-2. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Rayo Vallecano to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fem mål.

Real Sociedad tog 23 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet seks sejre af sig efter 20 mål scoret og ti indkasseret. Rayo Vallecano opnåede nul sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Real Sociedad vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Real Sociedad kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Mikel Merino, Umar Sadiq, Hamari Traore, Takefusa Kubo og Igor Zubeldia er ikke til rådighed for Real Sociedad-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Carlos Fernandez, Alvaro Odriozola, Ander Barrenetxea, Martin Zubimendi, Martin Merquelanz og Aritz Elustondo er blandt de seks spillere, som mangler for Real Sociedad den kommende lørdag.

Rayo Vallecano har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Bebé og Pathe Ciss er ikke tilgængelige for Rayo Vallecano den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Real Sociedad mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Real Sociedad sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Rayo Vallecano. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Real Sociedad plejer at være ok med at møde Rayo Vallecano, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Reale Arena.

Real Sociedad scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Real Sociedad og Rayo Vallecano. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Real Sociedad mod Rayo Vallecano Spiltips

Hold godt øje med Martin Zubimendi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Real Sociedad. For gæsterne præsterede Sergio Camello to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Real Sociedad høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Real Sociedad har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Reale Arena, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Sociedad præsterede et gennemsnit på to mål, mens Rayo Vallecano snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Rayo Vallecano spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.