Real Sociedad mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Reale Arena den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Real Sociedad og gæsterne fra Real Betis.

Real Sociedad er nummer 6 i tabellen med 29 point efter 16 kampe, mens Real Betis rangerer som nummer 7 med 26 point efter 16 kampe.

Eftersom Real Sociedad står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Real Betis på den kommende søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Real Sociedad har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede otte mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Real Betis præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Real Sociedad er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Betis kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som to nederlag i La Liga. Real Betis har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Real Sociedad har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Real Sociedad scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I de seneste 5 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Real Sociedad scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 16 af Real Betis’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Betis har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Real Betis scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • 9 af Real Betis’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Real Betis’s seneste 10 udekampe havde under 2.5 mål

Form Real Sociedad mod Real Betis

Real Sociedad er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 0-3 over CE Andratx samt Villarreal. Serien blev dog bremset mod Inter i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Real Sociedad har vist potent form på Reale Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod otte imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Betis i øjeblikket. Mod Villanovense satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Real Madrid. I sidste runde gik de dog ned med 2-3 mod Rangers. Real Betis formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede fem uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede ni og scorede fire mål.

Real Sociedad har opnået ni point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på 12 mål for og 11 imod. Real Betis vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede seks mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem ni point.

Real Sociedad vs Real Betis – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Real Betis. Igor Zubeldia får en fridag fra Real Sociedad-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Brais Mendez, Mohamed-Ali Cho, Ander Barrenetxea og Aritz Elustondo er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Real Betis med på Reale Arena.

Real Betis må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Guido Rodriguez, Nabil Fekir, Claudio Bravo, Youssouf Sabaly, Marc Bartra, Rui Silva og William Carvalho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Reale Arena.

Real Sociedad mod Real Betis – indbyrdes historik

Real Betis er ubesejret mod Real Sociedad i de sidste 5 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Real Sociedad og Real Betis senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Reale Arena. Real Sociedad går til kampen mod Real Betis med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Real Sociedad scorede ikke et eneste mål i deres seneste 4 La Liga opgør mod Real Betis. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Real Sociedad og Real Betis.

Real Sociedad mod Real Betis Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Mikel Oyarzabal viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Real Sociedad bør bringe ham i spil mod Real Betis. Sidstnævnte ankommer med Willian Jose, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Real Sociedad var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Real Betis sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led to nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Real Sociedad åbnede scoringen i ikke færre end otte af deres seneste 10 hjemmekampe. Real Betis har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Sociedad presterte en mål i gjennomsnitt, mens Real Betis presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret tre gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Sociedads seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Real Betis spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.5 mål undervejs i processen.