Real Sociedad mod Real Madrid i La Liga runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Real Sociedad træder op imod Real Madrid på Reale Seguros Stadium på lørdag i La Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Real Sociedad lægger beslag på placeringen som nummer 3 i La Liga med 29 point for deres første 15 kampe. Differencen til Real Madrid er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 15 kampe.

Real Sociedad har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Real Sociedad ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Real Madrid.

  • Real Sociedad er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • I 12 of 14 seneste Real Sociedad kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Real Sociedad har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 5 seneste Real Sociedad kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Real Madrid har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 6 af 7 kampe.

Form Real Sociedad mod Real Madrid

Real Sociedad fortsat skidt kørende.

Real Sociedad ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Real Sociedad har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Monaco tabte de 2-1, Espanyol også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Real Sociedad formåede at vinde 4-0 over Panaderia Pulido.

Real Madrid i forrygende form.

Real Sociedad ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Sheriff nedlagt 0-3, hvorpå Sevilla blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Athletic Bilbao, der blev slået med 1-0.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Real Madrid som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Real Sociedad31% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 3.20 på oddset for sejr til Real Sociedad, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 2.20 gange igen på oddset.

Real Sociedad v Real Madrid Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Real Sociedad og Real Madrid senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Reale Seguros Stadium. Bookmakerne har Real Sociedad som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Sociedad 31% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 2.20 i gevinst på oddset for en sejr. Real Sociedad går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Sociedad og Real Madrid. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Sociedad og Real Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Reale Seguros Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mikel Oyarzabal. Han har vist flaget for Real Sociedad med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Real Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Karim Benzema kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 6 i de seneste seks.