Real Sociedad mod Real Valladolid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Sociedad tager imod Real Valladolid på Reale Seguros Stadium i runde 20 på søndag i La Liga.

Real Sociedad er nummer 3 i tabellen med 39 point efter 19 kampe, mens Real Valladolid rangerer som nummer 17 med 20 point efter 19 kampe.

Real Sociedad er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i La Liga i denne sæson. Real Sociedad tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Real Valladolid har indtil videre præsteret seks sejre og to uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Real Valladolid.

  • 22 af Real Sociedad’s seneste 24 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har i vandt 6 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Sociedad scorede i deres seneste 12 kampe
  • Real Sociedad vandt deres seneste 7 kampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Real Valladolid har i tabte de seneste 5 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Real Valladolid var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 17 af Real Valladolid’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte 9 af deres seneste 11 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Real Valladolid har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål

Form Real Sociedad mod Real Valladolid

De seneste tre kampe har for Real Sociedad givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Rayo Vallecano med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Barcelona. Deres seneste opgør, mod Real Madrid, indbragte et point i en0-0 kamp. Real Sociedad vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Reale Seguros Stadium, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv otte.

Real Valladolid har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Rayo Vallecano. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Atletico Madrid, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Valencia. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Real Sociedad scorede 17 mål og indkasserede ti i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Real Sociedad scorede en mål og indkasserede selv 19 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fire point.

Real Sociedad vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Real Valladolid.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Real Valladolid med på Reale Seguros Stadium.

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Real Sociedad går til kampen mod Real Valladolid med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Sociedad og Real Valladolid fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Real Sociedad mod Real Valladolid Spiltips

Real Sociedad var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Real Valladolid sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led otte nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Real Sociedad. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Real Valladolid.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Real Sociedad har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Real Valladolid et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Real Valladolid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.