Real Sociedad mod Villarreal i La Liga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Real Sociedad tager på lørdag imod Villarreal i La Liga på Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad er placeret som nummer 5 i tabellen med 29 point efter 17 kampe. Villarreal ligger på en placering som nummer 13 i stillingen med 19 point ovenpå deres 17 opgør.

Villarreal går ind til kampen mod Real Sociedad på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Real Sociedad ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Villarreal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Villarreal.

  • Real Sociedad har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 7 af de seneste 8 udekampe
  • Villarreal scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Villarreal vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I de seneste 11 Real Sociedad hjemmekampe mod Villarreal var summen af mål under 3.5
  • Real Sociedad har har ikke vundet i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Villarreal
  • I 6 af de seneste 7 kampe Real Sociedad har spillet mod Villarreal har begge hold scoret
  • Real Sociedad har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Villarreal
  • Real Sociedad har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Villarreal

Form Real Sociedad mod Villarreal

Real Sociedad fortsætter skuffende resultater.

Real Sociedad har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke PSV Eindhoven med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod Real Betis. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Zamora.

Villarreal inde i god stime.

Villarreal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Atalanta nedlagt 2-3, hvorpå Rayo Vallecano blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Atletico Sanluqueno CF, der blev slået med 1-7.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Real Sociedad formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Sociedad 48% chance for at banke Villarreal. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Villarreal udbetaler 3.65 i gevinst på oddset for en sejr.

Real Sociedad v Villarreal Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Real Sociedad senest mødte Villarreal på Estadio de la Ceramica. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Real Sociedad går ind til opgøret med en historik mod Villarreal, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Sociedad og Villarreal. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Sociedad og Villarreal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Reale Seguros Stadium i vente.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mikel Oyarzabal. Han er topscorer for Real Sociedad med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Villarreal krydser til gengæld fingre for, at Arnaut Danjuma kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.