Real Sociedad vs Celta Vigo – Optakt, bedste Odds og gode tips

Real Sociedad tager imod Celta Vigo på Reale Seguros Stadium i runde 22 på lørdag i La Liga.

Real Sociedad går ind til runde 22 som nummer 3 i La Liga tabellen med 42 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Celta Vigo samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Real Sociedad kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Celta Vigo vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Real Sociedad har vundet 13 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Celta Vigo kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Celta Vigo.

  • 23 af Real Sociedad’s seneste 25 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Real Sociedad’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Real Sociedad’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 5 af Celta Vigo’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Celta Vigo’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Celta Vigo’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe

Form Real Sociedad mod Celta Vigo

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Real Madrid sluttede 0-0, hvorpå et 0-1 nederlag mod Real Valladolid fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Espanyol blev nedlagt med 2-3. Real Sociedad præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede syv og indkasserede fem mål.

I deres seneste tre kampe formåede Celta Vigo først at banke Athletic Bilbao med 1-0. Herefter nedlagde de også Real Betis med 3-4, inden stimen stoppede mod Atletico Madrid, der vandt en 0-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Celta Vigo to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Real Sociedad scorede 20 mål og indkasserede 13 i deres seneste 12 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 25 point og otte sejre. Celta Vigo opnåede to sejre og syv point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Real Sociedad vs Celta Vigo – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Celta Vigo.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Celta Vigo med på Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Celta Vigo har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Real Sociedad. Real Sociedad ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Celta Vigo. Real Sociedad har generelt overtaget mod Celta Vigo,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.75.

Real Sociedad scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Celta Vigo i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Sociedad og Celta Vigo var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Real Sociedad mod Celta Vigo Spiltips

Iago Aspas virker til at være i anstændig form for Celta Vigo, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Real Sociedad, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Alexander Soerloth, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Real Sociedad høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Celta Vigo sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Real Sociedad har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Reale Seguros Stadium. Celta Vigo scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Sociedad presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Celta Vigo presterte en mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.