Real Sociedad vs Real Madrid – Optakt, bedste Odds og gode tips

La Liga kampen på Reale Seguros Stadium den kommende tirsdag er en duel imellem hjemmeholdet Real Sociedad og gæsterne fra Real Madrid.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 68 point sammen på deres første 32 kampe. Real Sociedad er 58 point efter i stillingen med 32 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Real Sociedad ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Real Madrid ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Real Sociedad er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 21 sejre og fem uafgjorte samt seks nederlag i La Liga. Real Madrid bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Sociedad v Real Madrid.

  • 29 af Real Sociedad’s seneste 31 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 17 af Real Sociedad’s seneste 19 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Real Sociedad’s seneste 15 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
  • Real Madrid har i vandt 6 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid scorede i deres seneste 11 kampe
  • Real Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Real Sociedad mod Real Madrid

Real Sociedad virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Rayo Vallecano, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Real Betis, hvorpå Osasuna blev besejret 0-2. Real Sociedad præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede tre mål.

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Celta Vigo med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-2 mod Girona. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-2 over Almeria. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Madrid to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede syv mål.

Real Sociedad vandt syv kampe, scorede 19 mål og indkasserede 16 i deres foregående 14 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 24 point. Real Madrid vandt fem sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 22 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 20 point.

Real Sociedad vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Real Madrid.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz er blandt de fire spillere, som mangler for Real Sociedad på tirsdag.

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Reale Seguros Stadium.

Real Sociedad mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid er ubesejret mod Real Sociedad i de sidste 7 indbyrdes opgør. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Real Sociedad senest mødte Real Madrid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.38, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Sociedad42% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 3.00 i gevinst på oddset for en sejr. Real Madrid synes at have et godt øje til Real Sociedad, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.00 på Real Madrid til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Sociedad og Real Madrid fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Real Sociedad mod Real Madrid Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Takefusa Kubo, der viser god form for Real Sociedad. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Madrid.Gæsterne krydser fingre for Karim Benzema til at score igen efter seks La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Real Sociedad høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Madrid fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Real Sociedad præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Real Madrid landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Real Sociedads sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.