Real Valladolid mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Valladolid tager på hjemmebanen Estadio Jose Zorrilla imod Osasuna, der kommer forbi på søndag til et opgør i La Liga.

Real Valladolid er nummer 13 i tabellen med 23 point efter 20 kampe, mens Osasuna rangerer som nummer 9 med 29 point efter 20 kampe.

Når det kommer til mål, er Real Valladolid ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne fem gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Real Valladolid er noteret for syv sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson.

Osasuna kigger på otte sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Valladolid v Osasuna.

  • 18 af Real Valladolid’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • 16 af Real Valladolid’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid har i tabte 5 af de seneste 6 kampe ikke scorede et mål
  • Real Valladolid var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 10 af Real Valladolid’s seneste 12 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 11 af Osasuna’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Osasuna i 12 af de seneste 13 udekampe

Form Real Valladolid mod Osasuna

Real Valladolid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Atletico Madrid. De svarede stærkt igen mod Valencia, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-1 over Real Sociedad. Real Valladolid vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede otte mål og lukkede fem.

Osasuna har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Sevilla blev det 1-1, hvorefter Atletico Madrid viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Espanyol. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fem.

Real Valladolid vs Osasuna – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Real Valladolid, når de skal i aktion mod Osasuna.

Sergio Escudero og Anuar er alle ude af truppen, som Real Valladolid tager imod Osasuna med på Estadio Jose Zorrilla.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Valladolid på Estadio Jose Zorrilla.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Valladolid mod Osasuna – indbyrdes historik

Osasuna har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Real Valladolid. I det seneste opgør mellem disse to løb Osasuna med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Real Valladolid går til kampen mod Osasuna med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

De seneste møder mellem Real Valladolid og gæsterne fra Osasuna har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Real Valladolid mod Osasuna Spiltips

Cyle Larin har været stærk for Real Valladolid i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Osasuna håber, at Ante Budimir kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Real Valladolid høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Osasuna sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Osasuna lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Real Valladolid præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Estadio Jose Zorrilla.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Valladolid præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Osasuna snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Real Valladolids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Osasuna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.