Real Valladolid mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Valladolid agerer værter på Estadio Jose Zorrilla for gæsterne fra Rayo Vallecano til et opgør i La Liga den kommende lørdag.

Real Valladolid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Rayo Vallecano har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Real Valladolid har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Rayo Vallecano kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Valladolid v Rayo Vallecano.

  • 14 af Real Valladolid’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 15 af Real Valladolid’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 8 af Real Valladolid’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 12 af de seneste 14 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • Rayo Vallecano scorede i 11 af deres seneste 13 kampe

Form Real Valladolid mod Rayo Vallecano

Real Valladolid har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Real Madrid, før Deportivo Alaves satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Mallorca, der satte sig igennem med 1-0. Real Valladolid vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også fem ind.

Rayo Vallecano har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Girona, hvorefter de mod Sporting Gijon tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Real Betis, der vandt 1-2. Rayo Vallecano kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv otte.

Rayo Vallecano vandt fire af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede ti og indkasserede selv to mål, hvilket samlet indbragte 13 point.

Real Valladolid vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Real Valladolid, når de skal i aktion mod Rayo Vallecano.

Sergio Escudero og Anuar er blandt de to spillere, som mangler for Real Valladolid på lørdag.

Real Valladolid mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Rayo Vallecano har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Real Valladolid. Det seneste opgør mellem Real Valladolid og Rayo Vallecano daterer sig nogle år tilbage, da Real Valladolid vandt 2-1 på Campo de Futbol de Vallecas. Mon ikke vi kan regne med, Real Valladolid glæder sig til at forny bekendtskabet. Real Valladolid har generelt overtaget mod Rayo Vallecano,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.60.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Valladolid og Rayo Vallecano var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Real Valladolid mod Rayo Vallecano Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Roque Mesa ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Rayo Vallecano sætter deres lid til, at Alvaro Garcia kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Real Valladolid vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Rayo Vallecano vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter den kommende lørdag. Det gav kun gevinst i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Real Valladolid. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af Rayo Vallecano’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Real Valladolid præsterede et gennemsnit på to mål, mens Rayo Vallecano landede et snit på 0.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Real Valladolids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Rayo Vallecano spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.