Real Valladolid mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Valladolid har fordel af hjemmebane på Estadio Jose Zorrilla, når Real Madrid kommer forbi den kommende fredag til et opgør i La Liga.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 35 point sammen på deres første 14 kampe. Real Valladolid er 17 point efter i stillingen med 14 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 12 i stillingen.

Real Valladolid fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. Real Madrid bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Real Valladolid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Real Madrid ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 10 mål ind, eller 1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Real Valladolid er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 11 sejre og 2 uafgjorte samt 1 nederlag i La Liga. Real Madrid scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Valladolid v Real Madrid.

  • 14 af Real Valladolid’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Real Valladolid’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Real Valladolid vandt deres seneste 4 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Real Valladolid kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Real Madrid scorede i deres seneste 23 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid scorede i deres seneste 12 udekampe
  • 7 af Real Madrid’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Real Valladolid mod Real Madrid

Real Valladolid har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Osasuna tabte de 2-0, hvorefter de vandt 2-1 over Elche. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod Athletic Bilbao. Real Valladolid præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Estadio Jose Zorrilla. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 3 og scorede 8 mål.

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Celtic med 5-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Rayo Vallecano. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Cadiz. Real Madrid har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, ingen uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 15 mål og indkasserede 6 på deres vej.

Real Valladolid vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Valladolid kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Real Madrid.

Jawad El Yamiq, Kenedy og Anuar er alle ude af truppen, som Real Valladolid tager imod Real Madrid med på Estadio Jose Zorrilla.

Real Valladolid mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 11 af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Real Valladolid. Real Valladolid var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Real Madrid i deres seneste tre møder i La Liga. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 1-0 og 1-0 i disse tre opgør. Real Madrid går ind til kampen mod Real Valladolid med en 8-2-0 fordel og der er odds 1.50 på, at Real Madrid vinder endnu en sejr.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Valladolid og Real Madrid blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Real Valladolid og Real Madrid.

Real Valladolid mod Real Madrid Spiltips

Sergio Leon har 3 mål i seks La Liga kampe for Real Valladolid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Real Madrid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Federico Valverde, der har banket 3 mål ind i La Liga.

Real Valladolid vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Real Madrid vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Real Valladolid har set 4 af deres seneste 10 kampe i Estadio Jose Zorrilla gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 7 Real Madrids seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Real Valladolid har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Real Madrid et snit på 2.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Real Valladolids sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.