Real Valladolid vs Athletic Bilbao – Spilfiduser, Optakt og Odds

Real Valladolid agerer værter på Estadio Jose Zorrilla for gæsterne fra Athletic Bilbao til et opgør i La Liga på fredag.

Når det kommer til mål, er Real Valladolid ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Athletic Bilbao vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Real Valladolid er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i La Liga i denne sæson.

Athletic Bilbao kigger på ni sejre, samt seks uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Valladolid v Athletic Bilbao.

  • 24 af Real Valladolid’s seneste 26 kampe havde under 3.5 mål
  • 18 af Real Valladolid’s seneste 19 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Real Valladolid’s seneste 7 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • 6 af Real Valladolid’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Real Valladolid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Athletic Bilbao udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Athletic Bilbao udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 8 af de seneste 9 kampe
  • I de seneste 3 Athletic Bilbao udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 3 af Athletic Bilbao’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål

Form Real Valladolid mod Athletic Bilbao

Real Valladolid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Celta Vigo gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Espanyol, inden de senest spillede 1-1 mod Elche. Real Valladolid vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede femmål, men lukkede også fem ind.

Bare ét point forhindrer Athletic Bilbao i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Osasuna, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Rayo Vallecano. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Barcelona, som satte sig igennem med 0-1. Athletic Bilbao kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv tre.

Real Valladolid vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Real Valladolid, når de skal i aktion mod Athletic Bilbao.

Sergio Escudero og Anuar er alle ude af truppen, som Real Valladolid tager imod Athletic Bilbao med på Estadio Jose Zorrilla.

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Valladolid på Estadio Jose Zorrilla.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Valladolid mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Athletic Bilbao med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Athletic Bilbao vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Real Valladolid vandt to sejre i ti opgør. Athletic Bilbao kan spilles til odds 2.00 hos spilselskaberne.

Athletic Bilbao scorede i deres seneste 5 opgør mod Real Valladolid i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Real Valladolid og Athletic Bilbao.

Real Valladolid mod Athletic Bilbao Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Cyle Larin været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Athletic Bilbao. Hos gæsterne går Oihan Sancet efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Real Valladolid høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio Jose Zorrilla, præsterede Real Valladolid at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Valladolid præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Athletic Bilbao snittede to mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Valladolids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.