Real Valladolid vs Valencia – Optakt, bedste Odds og gode tips

Real Valladolid tager imod Valencia på Estadio Jose Zorrilla i runde 19 den kommende søndag i La Liga.

Real Valladolid fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Valencia bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Real Valladolid har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga. Real Valladolid tabte deres foregående 5 opgør.

Valencia har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Valladolid v Valencia.

  • Real Valladolid har i tabte de seneste 5 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Real Valladolid var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 17 af Real Valladolid’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Real Valladolid’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Valencia scorede i deres seneste 10 udekampe
  • Valencia scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 9 af Valencia’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Valencia’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål

Form Real Valladolid mod Valencia

Real Valladolid har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Mallorca, før Rayo Vallecano satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Atletico Madrid, der satte sig igennem med 3-0. Real Valladolid præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede syv og indkasserede fem mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Valencia i øjeblikket. Mod Sporting Gijon satte de sig igennem i en 0-4 sejr, før de spillede 2-2 mod Almeria. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Athletic Bilbao. Valencia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv otte.

Valencia noterede sig otte point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også fem selv.

Real Valladolid vs Valencia – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Real Valladolid, når de skal i aktion mod Valencia.

Sergio Escudero og Anuar er alle ude af truppen, som Real Valladolid tager imod Valencia med på Estadio Jose Zorrilla.

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Samuel Castillejo og Nico Gonzalez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Jose Zorrilla.

Real Valladolid mod Valencia – indbyrdes historik

Real Valladolid har ikke vundet en eneste af de seneste 12 opgør mod rivalerne Valencia. Ikke bare vandt Valencia deres seneste opgør mod Real Valladolid, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 3-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Real Valladolid går til kampen mod Valencia med en 0-5-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Valencia scorede i deres seneste 6 opgør mod Real Valladolid i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Valladolid og Valencia fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Real Valladolid mod Valencia Spiltips

Real Valladolid har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadio Jose Zorrilla, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Real Valladolid har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Valencia et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Real Valladolids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.1mål pr. kamp i denne serie.