Røde Stjerne mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Røde Stjerne går ind på Stadion Rajko Mitic til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Manchester City den kommende onsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Der står bare en point point på deres konto inden sidste runde, og Røde Stjerne ved, at uanset udfaldet i sjette og sidste kamp, slutter de sidst. I det mindste har de chancen for at redde lidt af æren i sidste runde af gruppespillet i Champions League.

Manchester City går ind til deres sidste gruppekamp i Champions League turneringen i forrygende form med fem sejre på stribe. Det rækker selvfølgelig til en komfortabel førsteplads, så spørgsmålet er, hvor stor motivationen er til denne sidste kamp.

Røde Stjerne har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Manchester City går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net syv gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

  • Røde Stjerne har ikke tabt 49 af 51 af deres seneste hjemmekampe
  • Røde Stjerne scorede i 60 af deres seneste 62 kampe
  • Røde Stjerne scorede i 49 af deres seneste 51 hjemmekampe
  • 15 af Røde Stjerne’s seneste 17 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 9 kampe Røde Stjerne har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • 10 af Manchester City’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Manchester City’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Manchester City var i vandt 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål

Odds til kampen mellem Røde Stjerne og Manchester City leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Røde Stjerne (9.00) | Uafgjort (6.00) | Manchester City (1.30)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.50) | Over 2.5 (1.50)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Brug for lidt ekstra midler til Røde Stjerne mod Manchester City? Få et risikofrit væddemål her

Røde Stjerne vs Manchester City – Seneste nyt

I værste fald må Manchester City finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Erling Haaland, Jeremy Doku, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Stadion Rajko Mitic.

Lineup Røde Stjerne vs Manchester City

Form Røde Stjerne mod Manchester City

Det er alt eller intet for Røde Stjerne i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod RB Leipzig, hvortil de svarede igen mod Vojvodina i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Young Boys.

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Tottenham sluttede 3-3, hvorpå et 1-0 nederlag mod Aston Villa fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Luton blev nedlagt med 1-2. Manchester City er blandt de tre dårligste hold på udebane i Champions League i denne sæson, når det kommer til at score mål. De præsterede indtil videre blot seks mål, mens de også indkasserede to.

Røde Stjerne mod Manchester City – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Manchester City sig en 3-1 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag?

Røde Stjerne var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. Røde Stjerne er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i ni af deres seneste 10 hjemmekampe på Stadion Rajko Mitic. Gæsterne stod for kampens første scoring i fire af deres seneste 10 udekampe.

Røde Stjerne mod Manchester City – Formstærke spillere

Osman Bukari har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Røde Stjerne satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester City kigger til gengæld mod Erling Haaland i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i Champions League.