Roma mod Atalanta i Serie A runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Roma tager den kommende lørdag imod Atalanta i Serie A på Stadio Olimpico, Rome.

Roma lægger beslag på placeringen som nummer 6 i Serie A med 44 point for deres første 27 kampe. Differencen til Atalanta er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 26 kampe.

Atalanta er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Serie A, når de skal op imod Roma den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Roma har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Atalanta ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Atalanta.

 • Roma scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Roma har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Roma i 5 af de seneste 7 kampe
 • Atalanta har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • Atalanta scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Atalanta vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i 5 af de seneste 7 kampe
 • Roma har scoret imod i 22 af de senest 24 kampe mod Atalanta
 • Roma har scorede i 21 af de senest 23 kampe mod Atalanta
 • I 10 af de seneste 12 kampe Roma har spillet mod Atalanta har begge hold scoret
 • I 33 ud af 35 seneste Roma kampe mod Atalanta var antallet af mål over 1.5
 • Roma har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Atalanta

Form Roma mod Atalanta

Roma håber på yderligere point til samlingen.

Roma ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Sassuolo. Herefter var de oppe imod Verona i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Spezia, som blev nedlagt med 1-0.

Atalanta håber på yderligere point til samlingen.

Atalanta har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Fiorentina. De svarede stærkt igen mod Olympiacos, som blev slået 0-3, før de sejrede 4-0 over Sampdoria.

Roma vs Atalanta – Seneste nyt Roma skulle bare have én spiller siddende, når de møder Atalanta på Stadio Olimpico, Rome. Matteo Politano sidder over for Roma i deres kommende opgave på grund af en skade. Atalanta ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Roma. José Luis Palomino, Josip Ilicic, Duvan Zapata og Aleksej Mirantjuk er alle blandt de 4 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Atalanta, når de drager til Stadio Olimpico, Rome.

Roma v Atalanta Indbyrdes historik

Roma havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i December 2021 i Serie A. Roma møder Atalanta med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Roma og Atalanta var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Roma og Atalanta hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Roma præsterede 1.6 goals mål i gennemsnit, mens Atalanta præsterede 1.9 goals i snit. Begge hold scorede 8 times gange i disse dueller.

Topscorer i form

Hold øje med Tammy Abraham, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Roma, mens sæsontotalen læser 12 kasser lige nu.

Ruslan Malinovsky har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Atalanta, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.