Roma mod Cagliari i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Roma er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Cagliari den kommende søndag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Olimpico, Rome.

Roma indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 32 point efter 21 kampe. På de 21 runder Cagliari har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 18 i stillingen.

Cagliari går ind til kampen mod Roma den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Roma har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Cagliari ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Cagliari.

 • Roma scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Roma har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Roma i 7 af de seneste 8 kampe
 • Roma har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Cagliari i 22 af de seneste 23 kampe
 • Cagliari har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Cagliari ikke scoret i 6 af deres seneste 8 udekampe
 • Roma har scorede i 29 af de senest 30 kampe mod Cagliari
 • Roma har har ikke tabt i 14 af 15 seneste kampe mod Cagliari
 • I de seneste 5 kampe i træk Roma har spillet mod Cagliari har begge hold scoret
 • I 9 ud af 11 seneste Roma hjemmekampe mod Cagliari var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Roma kampe mod Cagliari var antallet af mål over 2.5

Form Roma mod Cagliari

Roma drømmer om mere.

Roma har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Sampdoria, hvorefter de mod AC Milan tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Juventus, der vandt 4-3.

Cagliari inde i god stime.

Cagliari har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Juventus. De svarede stærkt igen mod Sampdoria, som blev slået 1-2, før de sejrede 2-1 over Bologna.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, virker Roma noget mere gennemsnitlige end vanligt, og Cagliari øjner uden tvivl gode muligheder for point her. Bookmakerne giver Roma 71% chance for at tage tre point mod Cagliari. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til Roma, mens uafgjort giver 4.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Cagliari betaler dig pengene 7.50 gange igen på oddset.

Roma v Cagliari Indbyrdes historik

Roma havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. Roma møder Cagliari med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Roma og Cagliari kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Roma og Cagliari hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Tammy Abraham når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 6 gange i seks kampe for Roma, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Giovanni Simeone har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Cagliari, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 12 mål.