Roma mod Genoa i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Roma er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Genoa den kommende lørdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1/3 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Olimpico, Rome.

Som nummer 6 har Roma formået at skrabe 38 point sammen for 23 kampe. Med 13 point har Genoa for 23 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 19 i Serie A.

Genoa går ind til kampen mod Roma på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Roma har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 3 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Genoa.

 • Roma scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Roma har spillet, har begge hold scoret
 • Roma vandt deres seneste 3 kampe
 • Roma har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Genoa har ikke vundet 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Genoa i 15 af de seneste 16 udekampe
 • Genoa tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Roma har har ikke tabt i de 15 seneste kampe i træk mod Genoa
 • Roma har scorede i 28 af de senest 29 kampe mod Genoa
 • Roma har vandt i 13 af 14 seneste hjemmekampe mod Genoa
 • I 8 af de seneste 10 kampe Roma har spillet mod Genoa har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Roma hjemmekampe mod Genoa var antallet af mål over 2.5

Form Roma mod Genoa

Roma inde i god stime.

Roma er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Cagliari nedlagt 1-0, hvorefter det blev 3-1 mod Lecce. Senest måtte også Empoli bøje sig i et 4-2 nederlag.

Genoa fortsat skidt kørende.

Genoa har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AC Milan blev det 1-1, hvorefter Fiorentina viste sig for stærke og sejrede 6-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Udinese.

Roma v Genoa Indbyrdes historik

Genoa formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Roma i deres seneste møde i Serie A. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 1-0 sejre. Roma møder Genoa med en historik imellem klubberne, der siger 7-3-0 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Roma og Genoa var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Roma og Genoa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Stadio Olimpico, Rome.

Formstærk måltyv

Hold øje med Tammy Abraham når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Roma, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Mattia Destro har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Genoa, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.