Inter går på revanchejagt og rusker Roma i Rom

Der spilles vanen tro en tidlig søndags-kamp i Serie A, og det er denne gang et af ligaens store rival-opgør, som afvikles i runde 17. AS Roma tager imod Inter fra Milano, eller Internazionale, på Stadio Olimpico i Roma. Hjemmeholdet giver pæne 2.80 for en sejr på oddset. Gæsterne kan til gengæld spilles til 2.38 på oddset i en kamp med kick off kl. 12.30.

Hjemmeholdet er i prægtig form og åbnede 2021 lige så godt, som de lukkede 2020. Der er fem sejre i seks kampe samt ét nederlag mod formstærke Atalanta. I onsdagens midtuge-runde sejrede romerne 3-1 ude over Crotone på tre mål hakket ind allerede før pausen. Dén form håber de selvfølgelig på at bringe med i til søndags-kampen, hvor de kan kravle á point med Inter på andenpladsen.

Udeholdet er også i prægtig form og har formået at indsætte 15 af de seneste 18 mulige point på kontoen. Selvtilliden har været høj hos Antonio Contes tropper, der dog fik et hak i tuden onsdag eftermiddag. Her faldt Inter på halen i Genova mod Sampdoria. Offensiven scorer mange mål, men det kniber med at lukke af i egen ende. Inter har lukket mål ind i fire kampe i træk og dén stime bliver svær at bremse i Rom.

Det er en ekstremt jævnbyrdig historik, de to storklubber har samlet i indbyrdes opgør over de seneste sæsoner. Inter vandt to af deres seneste 10, det samme gjorde Roma. Det efterlader intet mindre end seks uafgjorte kampe. Deres seneste fem opgør sluttede uden vinder! Fem af deres seneste 10 kampe bød på over 2.5 mål. Otte af de seneste 10 indbyrdes opgør havde mål af begge hold.

Inter vil være stærkt opsatte på at svare hurtigst muligt igen på skuffelsen i midtugen. Vi tvivler stadig en lille smule på den reelle styrke i Roma-truppen. De fik én over næsen i deres seneste duel mod en kvalitetsmodstander og har også tidligere fået høvl af Napoli. Krydset frister ganske vist til et væddemål qua deres indbyrdes opgør, men vi læner os dog mod to-tallet.

Flere interessante tips