Mourinho i gensyn med Inter, når de besøger Roma

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Roma tager imod Inter på lørdag.

Roma indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 25 point efter 15 kampe. På de 15 runder Inter har afviklet, har de indsamlet 34 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Roma har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Inter i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Roma ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Inter kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Inter.

  • I 3 of 5 seneste Roma kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Roma har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Roma har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Roma kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Inter har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Inter har vundet i seneste 5 af 6 kampe.

Form Roma mod Inter

Roma drømmer om mere.

Inter har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe formåede Roma først at banke Zorya med 4-0. Herefter nedlagde de også Torino med 1-0, inden stimen stoppede mod Bologna, der vandt en 1-0 sejr.

Inter på fortsat vinderkurs.

Roma rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Shakhtar Donetsk nedlagt 2-0, hvorpå Venezia blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Spezia, der blev slået med 2-0.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Inter til 2.20 på oddset. Et væddemål på Inter giver dig netop nu 2.20 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 45% chance for at slå Roma. Ønsker du at placere dine indsatser på Roma, kan de spilles til 3.20 på oddset.

Roma v Inter Indbyrdes historik

Inter vandt 3-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Giuseppe Meazza i maj 2021 i Serie A. Bookmakerne har Roma som favoritter til sejren i dette opgør. Roma går ind til opgøret med en historik mod Inter, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Roma og Inter kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 9 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Roma og Inter hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Lorenzo Pellegrini når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Roma, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Lautaro Martinez har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Inter, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.