Roma mod Juventus i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Roma byder Juventus op til dans den kommende søndag på Stadio Olimpico, Rome stadion.

Efter 20 kampe afviklet er Roma placeret nummer 7 i stillingen med 32 point. Der er 3 points forskel til Juventus, der som nummer 5 har samlet 35 point sammen.

Roma kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Serie A den kommende søndag. De overhaler nemlig favoritterne fra Juventus i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Når det kommer til mål, er Roma ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Juventus ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 5 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Juventus.

 • Roma har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Roma scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Roma har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Roma i 5 af de seneste 6 kampe
 • Roma vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Juventus scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • Juventus vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Juventus i 5 af de seneste 6 kampe
 • Roma har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod Juventus
 • I 9 ud af 11 seneste Roma hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål under 3.5
 • Roma har har ikke tabt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Juventus
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Roma har spillet mod Juventus har begge hold scoret
 • Roma har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod Juventus

Form Roma mod Juventus

Roma håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Roma i øjeblikket. Mod Atalanta satte de sig igennem i en 4-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Sampdoria. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod AC Milan.

Juventus inde i god stime.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 2-0 over Bologna samt Cagliari. Serien blev dog bremset mod SSC Napoli i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Roma v Juventus Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Juventus deres seneste to kampe mod Roma i Serie A. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i October 2021 og 2-0 i February 2021. Roma møder Juventus med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Roma og Juventus kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Roma og Juventus ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio Olimpico, Rome.

Manden med målnæsen

Hold øje med Tammy Abraham når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Roma, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Alvaro Morata har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Juventus, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.