Roma har bjerg at bestige mod Manchester United i returkamp

Roma tager imod Manchester United på Stadio Olimpico den kommende torsdag i deres returkamp i semifinalen i Europa League. Den første kamp endte med et 6-2 resultat efter en intens affære.

Det har været en imponerende turnering indtil nu for Roma med 4 sejre og kun ét nederlag i deres seneste 6 kampe i Europa League. Manchester United går ind til kampen som ubesejrede i deres seneste 6 Europa League kampe. De har bestemt ikke i sinde at lade Roma slutte denne stime.

Roma får brug for et mirakel fra lykkens gudinde for at gå videre, eftersom den første duel kastede en ganske seriøs øretæve af sig.

  • Roma er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • Roma har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Roma har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Roma kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Manchester United har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 kampe.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form

Roma i ekspresfart mod bunden.

Resultaterne har været direkte elendige for Roma i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Roma kom til kort i et 3-2 nederlag mod Cagliari, hvorefter de noterede et 6-2 nederlag mod Manchester United i Europa League for senest at agere den ene part i et 2-0 nederlag mod Sampdoria.

Roma fulgte op på deres hidtidige gode resultater i turneringen ved at slå Ajax ud. I kvartfinalen sikrede de videre avancement med en sejr og en uafgjort samt en samlet målscore på 3-2.

Manchester United i fantastisk form.

The Red Devils går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I Manchester Uniteds 3 sidste kampe har de været igennem en 3-1 sejr mod Burnley, hvorefter fulgte en 0-0 uafgjort mod Leeds, mens de senest smadrede Roma 6-2 i Europa League.

Manchester United sejlede igennem kvartfinalen med 2 sejre hvor de slog Granada med en samlet målscore på 4-0.

Head-2-Head

En duel Manchester United ofte vinder

Manchester United vandt 6-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Old Trafford i april 2021 i Europa League. Roma vandt 0%, mens Manchester United vandt 100% af deres seneste 1 kampe i Europa League.

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Roma giver 3.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens The Red Devils giver 1.91 på oddset.

BTTS

Chancen for at se begge hold på måltavlen (BTTS) i denne kamp er så høj som 67%, vurderet ud fra oddset hos bookmakerne. Det svarer til en anstændig gevinst til 1.50 på oddset, hvis du spiller BTTS. Tilsvarende giver et væddemål den modsatte vej (BTTS = nej) odds 2.55 i gevinst.

Over/Under Betting

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.45 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 69% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.55 på oddset for under 2.5 mål.