Roma følger op på weekend-triumf mod Sampdoria

Roma er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Sampdoria på onsdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.58 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Olimpico, Rome.

Roma er placeret som nummer 5 i tabellen med 31 point efter 18 kampe. Sampdoria ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 19 point ovenpå deres 18 opgør.

Sampdoria går ind til kampen mod Roma den kommende onsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Roma ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sampdoria ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Sampdoria.

 • Roma har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
 • Roma scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Roma vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Roma i 4 af de seneste 5 kampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sampdoria i 16 af de seneste 18 kampe
 • Sampdoria scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Roma har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Sampdoria
 • I 7 ud af 8 seneste Roma kampe mod Sampdoria var antallet af mål under 3.5
 • Roma har vandt i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Sampdoria
 • Roma har har ikke tabt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Sampdoria
 • I 6 ud af 8 seneste Roma kampe mod Sampdoria var antallet af mål under 2.5

Form Roma mod Sampdoria

Roma inde i god stime.

Roma er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev CSKA-Sofia nedlagt 3-2, hvorefter det blev 2-0 mod Spezia. Senest måtte også Atalanta bøje sig i et 4-1 nederlag.

Sampdoria inde i god stime.

Sampdoria er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 2-1 over Genoa samt Torino. Serien blev dog bremset mod Venezia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.
 

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Roma til 1.58 på oddset virker som et fristende bud på på onsdag. Bookmakerne giver Roma 63% chance for at tage tre point mod Sampdoria. Det svarer til, at man får 1.58 på oddset for sejr til Roma, mens uafgjort giver 4.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Sampdoria betaler dig pengene 5.25 gange igen på oddset.

Roma v Sampdoria Indbyrdes historik

Roma trak det korteste strå, da Sampdoria vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Serie A. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Roma noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Roma som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.58, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Roma 63% chance for at banke Sampdoria. En pointdeling betaler 4.30 i gevinst på oddset, hvor imod Sampdoria udbetaler 5.25 i gevinst på oddset for en sejr. Roma møder Sampdoria med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Roma og Sampdoria var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Roma og Sampdoria hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Tammy Abraham. Han har vist flaget for Roma med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Sampdoria har til gengæld forhåbninger om, at Antonio Candreva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.