Roma mod Spezia i Serie A runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Spezia den kommende mandag i Serie A. Alt andet end en sejr til Roma vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Efter 16 kampe afviklet er Roma placeret nummer 7 i stillingen med 25 point. Der er 13 points forskel til Spezia, der som nummer 17 har samlet 12 point sammen.

Spezia går ind til kampen mod Roma den kommende mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Roma ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Spezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Roma v Spezia.

  • I 3 of 5 seneste Roma kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Roma har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Roma har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Spezia ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Spezia har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Spezia har tabt i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • Spezia har indkasseret mål i seneste 34 af 36 kampe.

Form Roma mod Spezia

Roma inde i god stime.

Spezia går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Roma har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bologna tabte de 1-0, Inter også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Roma formåede at vinde 3-2 over CSKA-Sofia.

Spezia håber på frisk start.

Roma går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer Spezia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-0 mod Bologna og Inter. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Sassuolo.

Med Roma i rigtig god form i de senere uger, hvor Spezia ikke har leveret overbevisende, er et spil på Roma det oplagte valg. Bookmakerne giver Roma 71% chance for at tage tre point mod Spezia. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til Roma, mens uafgjort giver 4.90 gange igen. En væddemål på en udesejr til Spezia betaler dig pengene 7.00 gange igen på oddset.

Roma v Spezia Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Roma og Spezia senest mødte hinanden i Serie A. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Stadio Olimpico, Rome. Bookmakerne har Roma som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Roma 71% chance for at banke Spezia. En pointdeling betaler 4.90 i gevinst på oddset, hvor imod Spezia udbetaler 7.00 i gevinst på oddset for en sejr. Roma møder Spezia med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-0 for deres seneste 2 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Roma og Spezia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Lorenzo Pellegrini når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Roma, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Emmanuel Quartsin Gyasi har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Spezia, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.