Roma og Feyenoord har kikkerten rettet mod europæisk succes

Roma v Feyenoord statistik og historik

Vi er nået til finalen i UEFA Conference League, og AS Roma møder Feyenoord på Air Albania Stadium i Tirana. Kampen fløjtes i gang onsdag aften kl. 21.00.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Roma giver 2.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Feyenoord giver 3.00 på oddset.

Roma har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 7 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Feyenoord kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 9kampe. De har et gennemsnit på 2.6mål pr. kamp, svarende til 26mål i alt. De måtte finde sig i 14scoringer imod, eller et snit på 1.4pr. kamp, hvor de holdt rent bur 1gange.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Roma 48% chance for at tage tre point mod Feyenoord. Det svarer til, at man får 2.10 på oddset for sejr til Roma, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Feyenoord betaler dig pengene 3.00 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Roma v Feyenoord.

Roma vs Feyenoord – Seneste nyt

Roma vandt fem af ​​deres foregående 10 kampe op til finalen og disse er fordelt mellem tre hjemme- og to udesejre. Feyenoord er uden nederlag i de seneste 12 kampe i turneringen, hvori de scorede i spandevis.

Lineup Roma vs Feyenoord

Form Roma mod Feyenoord

Roma mod Feyenoord – indbyrdes historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Roma giver 2.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Feyenoord giver 3.00 på oddset.

Hold øje med…

Tammy Abraham har været den bedste målskytte i Europa Conference League for hjemmeholdet med tre mål på det seneste. Roma satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Feyenoord kigger til gengæld mod Cyriel Dessers i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i Europa Conference League.