Rumænien mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rumænien – Holland: Tips og odds

  • I de seneste 10 Rumænien kampe i EM, har summen af mål været under 3.5
  • Rumænien har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • 11 af Rumænien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Rumænien har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe i EM
  • 8 af Rumænien’s seneste 10 kampe i EM havde under 2.5 mål
  • Holland scorede i 35 af deres seneste 37 kampe
  • 7 af Holland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Holland’s seneste 10 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Holland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 7 af deres seneste 9 kampe i EM

Rumænien – Holland: H2H

Rumænien endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Holland i EM. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 4-0. Bookmakerne giver Rumænien 13% chance for at tage tre point mod Holland. Det svarer til, at man får 7.50 på oddset for sejr til Rumænien, mens uafgjort giver 4.33 gange igen. En væddemål på en udesejr til Holland betaler dig pengene 1.44 gange igen på oddset. Holland har syv sejre i deres seneste ni meetings med Rumænien, og de sejrede 3-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Begge hold scorede i to af de seneste ni kampe mellem Rumænien og Holland.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Rumænien præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Holland snittede 2.09 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Rumæniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.

Rumænien – Holland: Form

De seneste tre kampe har for Rumænien givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Ukraine med 3-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Belgien. Deres seneste opgør, mod Slovakiet, indbragte et point i en1-1 kamp. Rumænien har kun én sejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks landskampe. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede seks mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Holland i øjeblikket. Mod Polen satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 0-0 mod Frankrig. I sidste runde gik de dog ned med 2-3 mod Østrig. Holland vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Rumænien – Holland: Målscorere og kort

Med to mål i de seneste seks kampe har Razvan Marin været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Holland. Hos gæsterne går Memphis Depay efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Rumænien – Holland: Startopstillinger

Rumænien – Holland: Odds sammenligning