Rusland spilder ikke point mod svage Cypern

Rusland er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Cypern den kommende torsdag i FIFA VM. Tre point til favoritholdet betaler 1.20 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Sankt Petersborg Stadion. Rusland går ind til kampen på torsdag som nummer 33 på FIFAs verdensrangliste. 

Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Cypern kommer med en rangering som nummer 103. Som gruppens førerhold har Rusland gjort krav på 19 point efter 8 kampe. På plads 6 i tabellen har Cypern indsamlet 5 point for 8 kampe.

Rusland v Cypern statistik og historik

Rusland kæmper for billetten til den kommende slutrunde, og har som sådan ikke råd til pointtab. Gæsterne fra Cypern har udspillet deres rolle i forhold til at kvalificere sig. For dem er der således kun tale om en betydningsløs rejse til en udekamp. Motivationen er suverænt på hjemmeholdets side.

Rusland oser af selvtillid inden deres kamp den kommende torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Rusland præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Cypern ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 4 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Nøgletal for Rusland og Cypern.

  • Rusland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Rusland er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Rusland er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Rusland har vundet i seneste 4 af 5 kampe.
  • Cypern ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Cypern har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Cypern har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Cypern har tabt i seneste 13 af 14 udebane kampe.

Form Rusland møder Cypern

Rusland i forrygende form.

Rusland ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Rusland er i kongehumør før deres kommende opgave på torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Malta nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod Slovakiet. Senest måtte også Slovenien bøje sig i et 2-1 nederlag.

Cypern fastlåst i elendig stime.

Cypern vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Cypern har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De tabte 2-0 mod Slovakiet, hvorefter de mod Kroatien gik ned med 0-3. Endnu et pointtab fulgte i form af 2-2 mod Malta, men i det mindste blev nederlagsstimen stoppet.

Rusland v Cypern Indbyrdes historik

Rusland formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Cypern. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i september 2021 og 5-0 i oktober 2019. Rusland møder Cypern med en historik, der siger 4-0-0 for deres seneste 4 kampe.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Rusland og Cypern befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 på torsdag.

Topscorer i form